Blindr Blog
sk cz en
Letné horúčavy: Kam na dokonalé rande?

Plánujete dokonalé letné rande? Prečítajte si, kam sa vybrať počas extrémnych horúčav.

Teplota vonku začína naberať extrémne rozmery. A v časoch, keď sa ručička na teplomere blíži na tropických 36°C sa nám nechce naozaj nič. 

 

Ak však chystáte nejaké “žhavé” rande neodkladajte ho, kým bude vonku lepšie počasie. Teplo môže trvať ešte naozaj dlho, a osoba na druhej strane nemusí byť o pár týždňov či mesiacov stále dostupná. Namiesto toho vymyslite nejaký kreatívny plán, ktorý objekt vášho záujmu poteší. A s tým vám veľmi radi pomôžeme.

Kam sa teda vybrať na rande počas leta? Prečítajte si naše tipy. 

 

Príjemný deň strávený pri vode

Choďte sa schladiť k vode. Navštíviť môžete kúpalisko, aqua park či miestne jazero, kde si zaručene poriadne oddýchnete vybavení chladeným drinkom a plavkami. Vyberte nejaké pekné miesto, ktoré nie je preplnené ľuďmi a myslite aj na to, aby ste mali v okolí príjemný chládok v prípade veľkého tepla. Na takomto mieste môžete klábosiť, smiať sa, vyšantiť sa v chladnej vode a týmto spôsobom si vyplniť celý deň. 

 

Niečo dobré pod zub 

Už takmer každá reštaurácia je vybavená klimatizáciou. Nedajte sa preto odradiť ani počas veľkého tepla a vyberte sa na obed či večeru do vašej obľúbenej reštaurácie. Dajte si niečo ľahké, čo nezaťaží žalúdok, a pokiaľ na jedlo nemáte chuť, skúste nejaký dobrý drink či chladenú Kofolu. 

 

Až keď slnko zapadne

Leto je ideálna príležitosť na rande v neskorších hodinách. Vonku zrazu všetko stíchne a ostane neuveriteľne príjemne na večernú prechádzku. Môžete si dať okruh po meste, ísť popri rieke alebo sa vybrať na nejaké netradičné miesto. 

 

Pod korunami stromov

Viete, kde je v lete najlepšie? V lese. Lesné prechádzky či nenáročný výlet do prírody vás okamžite zabaví a zaručí, že vám nebude také teplo ako uprostred betónovej džungle. Peši alebo na bicykloch – rozhodnutie je len na vás.

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.