Blindr Blog
sk cz en
Najhoršie miesta na prvé rande

Chystáte sa na prvé rande? Prečítajte si, ktorým miestam sa vyhnúť.

Prvé rande je veľká vec. Okrem toho, že musíme vymyslieť čo si oblečieme a pripraviť si nejaké zaujímavé témy na rozhovor, je dôležité aj to, kam pôjdeme. Niektoré miesta sú vhodné viac, iné menej. Dnes sa pozrieme na tie, ktoré by ste mali obchádzať oblúkom. 

 

Kino

Ísť spoločne do kina sa môže na prvý pohľad zdať ako veľmi rozumná voľba. Uvidíte, či máte rovnaký vkus na filmy a sedieť v prítmí kinosály má rozhodne svoje čaro. Realita je však taká, že v kine si vôbec nepokecáte, čiže sa o druhom človeku nedozviete úplne nič. 

 

Chata

Chystáte sa s kamošmi na chatu a chcete tam zavolať aj ju, a to aj napriek tomu, že ste sa ešte nevideli? Skúste si predstaviť situáciu, že si v realite vôbec nebudete rozumieť. Ste spolu zavretí na chate na niekoľko nocí a nemáte kam utiecť. Toto platí nielen pre chaty, ale aj pre akékoľvek prespávačky. Rozhodne nie. 

 

Večera doma

Pozval vás na večeru k sebe domov? Tento krok dobre zvážte. Dotyčný nemusí byť automaticky šialený psychopat, no byť v domácom prostredí niekoho iného pre vás nemusí byť príjemné. Radšej zvoľte večeru v reštaurácii alebo na akomkoľvek verejnom mieste. 

 

Koncert

Podobne, ako v prvom prípade, ani na koncerte sa veľmi neporozprávate. Na prvé rande si vyberte tichšie miesto, kde sa môžete lepšie spoznať.

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.