Blindr Blog
sk cz en
Srdce hovorí áno, ale hlava je proti?

Hoci tak veľmi chcete vzťah, večnými negatívnymi myšlienkami sa mu vlastne bránite. Srdce a hlava sa "nevedia" dohodnúť na spoločnom postupe. Nerobíte podobnú chybu aj vy?

1.      Aj tak to nevyjde
Prvá a zásadná „zlá“ myšlienka, ktorá od vás lásku odháňa. Negatívne sa nastavíte ešte skôr, než kohosi stretnete. A ak už aj niekoho spoznáte, s kým je vám fajn, len čakáte na jeho chybu. A hoci je celkom malá, ba priam nepatrná, vy si ju sama zveličíte. Prečo? Aby ste mali dôvod utiecť. Hlava vám tento krok jasne zdôvodní a srdce sa ani nedostane k slovu.

 

2.      On niekoho má
Nezodvihol vám telefón alebo neodpísal na sms-ku… Večer sa rýchlo rozlúčil a ponáhľal sa do postele. Nech už urobil čokoľvek, čo vo vás vzbudilo pochybnosť, vaša hlava to okamžite vyhodnotí – niekoho má a vy ste len „na zábavu“. A v tejto teórii vás podporuje tak vytrvalo, až tomu uveríte. Srdce nemá šancu, keď si vytvoríte scenár, ktorý je podľa vás stopercentne pravdivý a všetko doň zapadá.

 

3.     Nájde si lepšiu
Vaše sebavedomie je na bode mrazu. Večne sa porovnávate s inými ženami a z týchto porovnaní zväčša ako víťazka nikdy nevzídete. Prečo? Nepodceňujte samú seba, pretože potom vás bude podceňovať aj okolie. Snažte sa robiť veci najlepšie, ako viete a to sa týka aj vzťahu. A ak sa vám to darí, prijmite pochvalu aj kompliment.

 

Zdroj: www.bbc.com

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.