Blindr Blog
sk cz en
TOP témy na prvé rande

Hľadáte zaujímavé témy na prvé rande? Prečítajte si naše tipy.

Konverzácia na prvom rande je skvelá príležitosť, ako spoznať druhú stranu a zistiť, aká je vzájomná kompatibilita. Je však veľmi dôležité, vybrať si správne témy, vďaka ktorým zistíte o svojej polovičke čo najviac.

A aké sú to? Poďme sa pozrieť na top témy rozhovoru, vďaka ktorým si prvé rande zaručene užijete.

Záujmy a koníčky: Spýtajte sa svojej polovičky, aké má záujmy, aké hobby ju bavia a ako trávi voľný čas. Táto vám umožňuje spoznať sa navzájom a zistiť, či máte niečo spoločné.

 

Cestovanie: Opýtajte sa svojho partnera, aké miesta má v pláne navštíviť alebo aké sú jeho obľúbené destinácie. Rozprávanie o cestovaní je veľmi príjemné a uvoľňujúce a umožní vám vytvoriť si plány do budúcna.

 

Filmy a knihy: Spýtajte sa, aký žáner filmov má váš partner rád, aké knihy číta alebo čo je jeho obľúbený film. Táto téma často vedie k zaujímavým diskusiám a zároveň vám poskytuje náhľad do osobnosti druhej osoby.

 

Jedlo: Aké je jej obľúbené jedlo? Akú kuchyňu preferuje? Varí, alebo sa radšej stravuje vonku? Týmto spôsobom si viete lepšie predstaviť jej bežný deň a rovnako aj zistíte, akú reštauráciu máte zvoliť na druhom rande.

 

Kariéra a ambície: Opýtajte sa, akú má váš partner prácu a čo ho v nej najviac baví. Rovnako sa môžete opýtať na jeho dlhodobé ciele a ambície. Táto téma umožňuje lepšie pochopiť, čo je pre neho dôležité.

 

Zábava a voľný čas: Spýtajte sa, čo váš partner rád robí vo voľnom čase. Možno hrá na hudobnom nástroji, športuje, alebo má iné záujmy, o ktorých môžete diskutovať. To vám umožní spoznať jeho zábavnú stránku a odhaliť niečo z jeho súkromia. 

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.