Blindr Blog
sk cz en
Výhody priateľstva medzi "ňou" a "ním"

Jedni hovoria, že to možné nie je, no iní hovoria, že to funguje. Ako to teda je? Aké to má výhody?

1.      Kamarát – muž vám povie na rovinu, že v tej sukni vyzeráte ako strašiak a naozaj ste pribrali dve kilá. Je krutý ale úprimný.

 

2.      Kamarátka – žena zastane funkciu bútľavej vŕby, psycho terapeutky, utišujúceho prostriedku a k tomu vie ešte upiecť aj skvelý koláč na upokojenie nervov.

 

3.      Kamaráti majú ďalších kamarátov (platí v oboch prípadov). Čo ak sa z niektorého „kamaráta kamaráta“ ( kamarátky kamarátky) vykľuje nový potenciálny objekt vášho záujmu?

 

4.      Hoci ste single, nemusíte ignorovať spoločenské večierky, kde sa patrí prísť v sprievode partnera. Kamarátka - žena i kamarát – muž sa na túto rolu perfektne hodia.

 

5.      S kamarátom – mužom sa nemusíte obávať cestovať na dovolenky, či vracať sa nadránom tmavými ulicami domov. Je to oveľa bezpečnejšie akoby ste išli s kamarátkou.

 

6.      Kamarát - muž vám odhalí tajomné princípy mužského myslenia. Kamarátky - ženy zasa dajú k dispozícii podrobný návod, ako sa otáčajú kolieska v hlavách nežnejších polovičiek.

 

7.      Keď máte problém a zdôveríte sa kamarátovi – mužovi, máte na stole už aj možné alternatívy konštruktívneho riešenia oného problému.

 

8.     Kamarát – muž pomôže vymeniť prasknutú pneumatiku, opraví pokazený vodovodný kohútik a naučí vás doliať olej do auta.

 

9.      Kamarátka - žena pomôže s prípravou slávnostnej večere, poradí pri výbere obleku do práce a vyzná sa v tom, aký strih vlasov a nohavíc by vám najlepšie pristal.

 

10.      Kamarát - muž vám preloží zmýšľanie vášho drahého do zrozumiteľnej reči a tým pomôže zamedziť krvilačnej vojne na oboch frontoch. Kamarátka – žena môže rovnako poslúžiť svojmu kamarátovi v totožnom prípade.

 

Zdroj: www.rd.com

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.