Blindr Blog
sk cz en
Žena v znamení barana - aká je?

Podľa astrológov sa žena v znamení barana najlepšie z celého zverokruhu zaobíde bez muža...

Vzťah tu nie je? Nevadí, ale sex potrebujem. Aj táto veta vystihuje ženu v znamení barana. Jednoducho, sex k životu potrebuje ako soľ.


Hovorí sa tiež o nej, že je veľmi samostatná – čo mnohých mužov môže poriadne odrádzať. Nie je to ten typ ženy, ktorá vyčkáva na to, kým jej muž otvorí dvere alebo pomôže do kabáta. A to nie je všetko. Ak sa jej niekto páči, nevykáva, kým ju osloví. Naopak. Ak by po rokoch zhodnotila všetky svoje lásky – o ktoré bojovala ona a ktoré dobyli ju, určite by tie prvé prevážili. Možno si dokonca na tie z druhého súdka ani nespomenie… Ona je totiž bojovník.


Vyhovujú jej istotne muži, s ktorými sa nebude nudiť, pretože ona je veľmi dobrodružná povaha. Je všade, kde sa niečo deje. A keď sa nájde taký muž, ktorý si ju vôbec nevšíma, vtedy sa zvykne naštartovať. To ju totiž nesmierne vzrušuje – vidí za tým príležitosť na vyplnenie dní, hru, ktorá sa určite skončí dobre, pretože baran neznáša prehry.                                                    

Ak stretnete ženu v znamení barana, určite to bude akčná žena, hoci veľmi zraniteľná. Navonok pôsobí, že v jej živote sa neustále čosi deje. Ona by však prijala, aby bola celkom každá minúta využitá naplno.

 

Zdroj: www.theguardian.com

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.