Blindr Blog
sk cz en
3 pravidlá dokonalého prvého rande
04/10/2021 - 16:52

Chcete, aby bolo vaše prvé rande dokonalé? Držte sa týchto 3 pravidiel.

Chystáte sa na prvé rande? Potom určite viete, že sa musíte poriadne pripraviť. Dôležitý je nielen váš zovňajšok. Práve to, ako sa správate, ovplyvní to, ako vaše rande dopadne. Pri niekoľkohodinovom rozhovore vaša polovička o vás rozhodne niečo zistí, a je len na vás, ao to odprezentujete. 

 

Aké sú teda pravidlá úspešného rande? Nasledujúce tri tipy vám pomôžu nielen pri prvej konverzácii s vašou potenciálnou polovičkou, ale aj pri bežnej komunikácii s kamarátmi alebo známymi. 

 

1. Počúvajte 

 

Na jednej strane chcete o sebe povedať čo najviac, no počúvanie je takisto veľmi dôležité. Aj keď vás možno nezaujímajú detaily z jej štúdia na strednej škole, no to, že vám druhá osoba niečo o sebe povedať chce, je jasné znamenie, že má záujem a dôveruje vám. Pri rozprávaní počúvajte a reagujte na to, čo druhá strana hovorí. 

 

2. Zlatá stredná cesta

 

Neprezdraďte o sebe veľa, avšak ani nie príliš málo. Na jednej strane vytvoríte okolo seba také určité tajomno, no nebudete pôsobiť ako “skúpy na slovo”. Nechajte si niektoré príhodky aj na druhé rande a nezachádzajte až príliš do detailov. 

 

3. Nezhadzujte sám seba

 

Nezačnite rozhovorom o svojich strachoch a nedostatkoch. Každý z nás ma veci, čo ho na sebe trápia a zážitky, o ktorých nerád hovorí. Je dobré, keď osoba, ktorej dôverujete vie o vás všetko, no tieto veci nevyťahujte na prvom rande.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.