Blindr Blog
sk cz en
Tipy na originálne jesenné rande
04/10/2019 - 20:02

Nemáte ani poňatia, kam by ste svoju lásku cez takéto chladné počasie zavolali? Na kúpanie v bazéne či na sedenie na terase je už neskoro, no aj tak sa dajú robiť iné veci. Ktorý nápad sa vám páči najviac?

I keď je to neuveriteľné, leto je už dávno preč. Väčšina outdoroorových aktivít sa už nedá robiť, no stále je tu množstvo vecí, ktoré môžete robiť aj v tomto chladnom počasí. Jeseň je ideálny čas, kedy si s vašou polovičkou môžete užiť veľa romantiky, no aj zábavy. Preto vám prinášam tipy, vďaka ktorým bude vaša jeseň čarovná!

Maratón strašidlených filmov

Slnko na jeseň zapadá skôr a október je ako stvorený na strašidelné filmy. Nízke teploty, vietor a búrky vás priamo zvádzajú k tomu, aby ste sa so svojou polovičkou túlili pod dekou. Taktiež si môžete rozprávať strašidelné príbehy pod malou lampičkou. A aj keby ste sa báli, vaša láska bude stále pri vás. 

Stolné hry

Vráťte sa naspäť do detských čias a vytiahnite si Človeče, nezlob sa alebo Dostihy. Pri stolových hrách sa nielen zabavíte, ale aj uvoľníte. No ak sa náhodou poškriepite (čo sa pri takýchto hrách stáva často), neberte to príliš vážne - je to len hra. 

Jesenná prechádzka

Prechádzkou nikdy nič nepokazíte. Ak vašu polovičku zoberiete do parku plného pestrofarebného lístia, bude to omnoho kúzelnejšie. Môžete pribaliť aj šarkana (ktorý naozaj nie je iba pre deti) a verím, že si užijete plno zábavy. 

Piknik

Dokážete si predstaviť niečo romantickejšie? Ani ja nie. Stačí iba rozložiť hrubú deku (a jednu zobrať pre vás) a priniesť najrôznejšie dobroty. Od koláčov až po ovocie či pečivo. A voilà, dokonalé rande je na svete.

Spontánne rande

Existuje mnoho lacných portálov, cez ktoré si môžete zajednať wellnes alebo relaxačný pobyt za naozaj dobré ceny. Zabudnite na každodenné problémy a užite si víkend so svojou láskou.

Čítanie

Na chvíľu zabudnite na váš život na sociálnych sieťach - či už na Instagram alebo Facebook. Kúpte si knihu a čítajte si ju navzájom. Neskôr o nej môžete diskutovať o vašich dojmoch. 

Aké je podľa vás ideálne jesenné rande?

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.