Blindr Blog
sk cz en
3 príznaky končiaceho vzťahu
18/11/2017 - 13:50

Koniec sa nezadržateľne blíži. Zrejme čosi tušíte, ale ešte dúfate. Pozrite sa na vašu vzťahovú situáciu reálne.

1.      Žiaden pokoj
Prežívate ako klbko nervov. Vo vzťahu si neužívate pokoj, ale večný stres. Hádky a udobrovanie – ako na začarovanom kolotoči. Dlhodobo sa to vydržať nedá a musí to prasknúť. Vaše psychické zdravie potrebuje pookriať.

 

2.      Intimita chýba                                                                                                                                          Či už ide o telesnú alebo psychickú intimitu, nedostáva sa vám jej. Nemáte sa s kým poradiť, podeliť o radosť či smútok. A váš sexuálny život s partnerom? Hotová katastrofa! Ani si nepamätáte, kedy ste mali sex. O iných prejavoch nežnosti ani nehovoriac.

 

3.      Partner sa vzďaľuje
Akosi sa vaše životy nepretínajú. Obaja smerujete inam, máte svoje sny a záujmy a ten druhý má zasa svoje. Ale celkom odlišné od tých vašich. Neviete nájsť prienik a tak ho už aj prestávate hľadať. Žijete už iba vedľa seba, skôr ako spolubývajúci, než zamilovaní.

 

Zdroj: www.glamour.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.