Blindr Blog
sk cz en
Ako ho lepšie spoznať?
02/11/2021 - 13:26

Píšete si s niekým alebo sa stretávate s novým objektom záujmu? Potom vás určite zaujíma, ako ho čo najlepšie spoznať.

Je úplne jedno, či si s niekým dopisujete vo vodách online svetu alebo ste sa práve začali stretávať osobne. V oboch prípadoch určite hľadáte spôsob, ako ho čo najlepšie spoznať. Ak vás dotyčný zaujíma, chcete postupne vstupovať do jeho sveta a aj sa, samozrejme, o ňom čo-to dozvedieť. 

 

Ako sa teda popasovať s čerstvým spoznávaním? Prečítajte si naše tipy, ktoré vám zaručene pomôžu. 

 

Veľa sa pýtajte 

Presne mierené otázky dokážu naozaj divy. Pýtajte sa ho na jeho život, skúsenosti, zážitky – jednoducho všetko, čo vám môže pomôcť utvoriť si obraz o jeho povahe a charaktere. Nájdite však hranicu medzi tým, čo je okej a tým, čo by mohlo byť cez čiaru. Nevyzvedajte príliš osobné veci hneď na začiatku. 

 

Maximálne počúvajte

Pokiaľ kladiete otázku, musíte ju vedieť nejako spracovať. Nepýtajte sa len pre to, aby konverzácia neostala na bode mrazu, ale namiesto toho aktívne počúvajte. Na jeho odpovede reagujte a ukážte, že sa o neho zaujímate. 

 

Všímajte si detaily

Venujte pozornosť detailom. Často mešká, vyhovára sa alebo máte pocit, že vám klame? V takomto prípade okamžite zbystrite pozornosť. Vašej pozornosti by nemala uniknúť ani mimika a gestikulácia. Predsa len, reč tela a tváre odhalí naozaj všetko. 

 

Dajte na svoj inštinkt

Nech si hovorí každý čo chce – ženská intuícia sa nezaprie. Ak máte z dotyčného zlý pocit, nepodceňujte ho. Možno sa jedná naozaj len o zhodu náhod, no môžete mať pravdu. 

 

Reči

Určite nie je dobré riadiť sa výlučne podľa toho, čo vám o chlapcovi povedia vaši známy či jeho okolie. Závisť, klebety či ohováranie – to všetko môže výrazne skresliť názor. Nájdite si ľudí, ktorým dôverujete a viete, že ho naozaj poznajú a tých sa spýtajte na názor.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.