Blindr Blog
sk cz en
Kam na “zimné” rande?
06/01/2019 - 09:25

Vonku vládne treskúca zima a teba trápi jedna jediná otázka „Kam na rande?“ Nasledujúce tipy ti možno zachránia krk!

Zima so sebou prináša množstvo snehu, ale aj pocit, že zrazu nevieš, kde máš tráviť voľný čas. Vonku to mrzne, krátke dni a skorá tma zaručujú to, že by si najradšej preležal/a deň v posteli a obrovský problém nastane vtedy, keď máš ísť na rande. Proste nevieš, čo vymyslieť.

Nekreativity cez zimu sa už báť nemusíš, prinášame ti pár skvelých tipov, ktoré zaujmú každé dievča, či každého chalana. Toto je rebríček top vecí, ktoré môžeš robiť aj cez zimu.

Sánkovačka, guľovačka

Sneh si neužívajú iba deti, ale aj starší. Rukavice, čiapka, sánky,... A ide sa na to!

Láska na klzisku

Každý zimný romantický americký film sa začína na klzisku. Presne tam, v treskúcej zime a na ľade, sa dvojica zamiluje. Možno to znie ako klišé, no prečo neskúsiť, či to naozaj funguje? Pokiaľ sa korčulovať nevieš, nechaj sa viesť a učiť.

Upevni kultúrny status v divadle

Divadlo je skvelým miestom na rande. Pôsobí to sofistikovane a múdro a častokrát sa aj poriadne zabavíte. Divadelná sezóna je cez zimu v prvom prúde, preto je ideálny čas vyskúšať to!

Prechádzka

Teplé letné večery majú svoje čaro, no takisto aj tie zasnežené. Zober svoju polovičku na prechádzku do prírody a spoločne si užívajte zimnú krajinu. Nezabudnite sa však poriadne obliecť!

Kurzy

Začiatkom nového roka sa otvára množstvo kurzov každého druhu a pridať sa môžete aj vy dvaja. Je niečo, čo ste chceli vždy skúsiť, no nemali ste na to čas, či odvahu? Smelo do toho!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.