Blindr Blog
sk cz en
TOP nápady na vianočné rande
14/12/2022 - 14:40

Chystáte sa na rande v období Vianoc? Prečítajte si naše tipy na perfektné stretnutie.

Vianoce sú čarovné obdobie, ktoré je symbolom lásky, spokojnosti a dobrej nálady. Každý sa rád stretne so svojou rodinou a priateľmi a aj s ľuďmi, ktorých sme za celý rok nevideli. Predvianočný a vianočný čas je takisto skvelým obdobím na prvé rande. Pokiaľ sviatočná nálada dostala aj vás a radi by ste ju využili na nejaké príjemné stretnutie, prečítajte si, kam zamieriť a rande. 

 

Vianočné trhy

Tematická svietiaca výzdoba, hudba na vás útočí svojimi sviatočnými tónmi  z každej strany, sladký punč je cítiť na míle ďaleko… To všetko prispieva k naozaj dobrej nálade. Nájdite vianočné trhy vo vašom okolí, teplo sa oblečte a vyrazte do mesta. 

 

Prechádza mestom

Pokiaľ sa vám nechce predierať sa davmi na vianočných trhoch, môžete sa poprechádzať vysvieteným mestom. Takmer každé, dokonca aj malé mesto má vysvietené ulice a peknú výzdobu na hlavnom námestí. 

 

Posednie v kaviarni

Počas tohto obdobia ponúkajú kaviarne a bary široký výber vianočných nealko a alko nápojov, ktoré si môžete vychutnať iba obmedzenú dobu. Využite túto ponuku a vezmite svoje rande do útulnej kaviarne alebo príjemného baru, kde si vychutnáte vianočný punč, grog, či iný horúci sladký nápoj pekne v teple. 

 

Divadlo, koncert alebo kino

Navštívte divadlo, koncert alebo kino a vychutnajte si jedno z vianočných predstavení alebo filmov. Vďaka tomu si naplno vychutnáte sviatočnú atmosféru a možno zistíte, že máte spoločný vkus na hudbu alebo filmy.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.