Blindr Blog
sk cz en
Najlepšie tipy na valentínske darčeky na poslednú chvíľu
12/02/2023 - 11:05

Aj vy ste tento rok znova zabudli na Valentína? Prečítajte si naše tipy na last minute darčeky, ktorými zaručene potešíte každú ženu.

 

Valentín sa nezadržateľne blíži. Ak ani vy ešte nemáte vybratý darček pre svoju polovičku, mali by ste začať intenzívne uvažovať nad tým, čím ju tento rok obdarujete. A aby sme vám tento proces uľahčili, vybrali sme pre vás pár last-minute tipov, ktoré budú mať zaručene úspech. 

 

Darujte romantický zážitok: Vyberte nejakú milú spoločnú aktivitu, ako napríklad masáž pre páry, ochutnávku vín alebo romantickú večeru. Strávite spolu kvalitný čas a ukážete, že vám na nej záleží. Veľkou výhodou je, že všetky aktivity sa dajú rezervovať online. Nemusíte tak nikam chodiť a kúpu tohto darčeka zvládnete aj v deň sv. Valentína.

 

Darujte kyticu kvetov: Kytica červených ruží je klasickým valentínskym darčekom, no k dispozícii je aj mnoho ďalších možností, ako sú tulipány, ľalie alebo slnečnice. Spojte kvety so zamilovaným prianím a okamžite vytvoríte romantický darček, ktorý ju poteší. 

 

Darujte spomienkový album: Vytvorte album plný fotografií, spomienok a okamihov z vášho vzťahu. Ide o kreatívny a sentimentálny darček, ktorý si vaša partnerka nechá na pamiatku a pri pohľade naň sa poteší aj o niekoľko rokov.

 

Napíšte ľúbostný list: Troška old-school, však? Už naši predkovia vedeli, že nič nepoteší ženu viac, ako úprimné vyznanie lásky na papieri. A platí to do dnes. Ľúbostný list vás nebude stáť skoro nič, iba pár pekných slov, ktorými dáte svojej polovičke jasne najavo, čo k nej cítite. 
 

Vymyslite víkendový únos: Naplánujte nečakaný víkendový zážitok pre vás a vášho partnera. Môže to byť výlet do neďalekého mesta alebo na miesto, kde ste sa chystali ísť. Romantický môže byť aj pobyt v miestnom hoteli. Prvok prekvapenia z neho urobí výnimočný a nezabudnuteľný zážitok.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.