Blindr Blog
sk cz en
Srdce hovorí áno, ale hlava je proti?
01/01/2018 - 22:16

Hoci tak veľmi chcete vzťah, večnými negatívnymi myšlienkami sa mu vlastne bránite. Srdce a hlava sa "nevedia" dohodnúť na spoločnom postupe. Nerobíte podobnú chybu aj vy?

1.      Aj tak to nevyjde
Prvá a zásadná „zlá“ myšlienka, ktorá od vás lásku odháňa. Negatívne sa nastavíte ešte skôr, než kohosi stretnete. A ak už aj niekoho spoznáte, s kým je vám fajn, len čakáte na jeho chybu. A hoci je celkom malá, ba priam nepatrná, vy si ju sama zveličíte. Prečo? Aby ste mali dôvod utiecť. Hlava vám tento krok jasne zdôvodní a srdce sa ani nedostane k slovu.

 

2.      On niekoho má
Nezodvihol vám telefón alebo neodpísal na sms-ku… Večer sa rýchlo rozlúčil a ponáhľal sa do postele. Nech už urobil čokoľvek, čo vo vás vzbudilo pochybnosť, vaša hlava to okamžite vyhodnotí – niekoho má a vy ste len „na zábavu“. A v tejto teórii vás podporuje tak vytrvalo, až tomu uveríte. Srdce nemá šancu, keď si vytvoríte scenár, ktorý je podľa vás stopercentne pravdivý a všetko doň zapadá.

 

3.     Nájde si lepšiu
Vaše sebavedomie je na bode mrazu. Večne sa porovnávate s inými ženami a z týchto porovnaní zväčša ako víťazka nikdy nevzídete. Prečo? Nepodceňujte samú seba, pretože potom vás bude podceňovať aj okolie. Snažte sa robiť veci najlepšie, ako viete a to sa týka aj vzťahu. A ak sa vám to darí, prijmite pochvalu aj kompliment.

 

Zdroj: www.bbc.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.