Blindr Blog
sk cz en
Ako zapôsobiť na prvý pohľad?
21/03/2022 - 15:26

Zaujíma vás, ako vás odhadujú ľudia, ktorí vás vidia prvý krát? Prečítajte si, aké znaky si všímajú.

Hovorí sa, že ostatným stačí iba pár sekúnd na to, aby si na vás vytvorili názor. Pri prvom stretnutí to môže byť veľmi dôležité - druhá osoba si vás už po chvíľky zaškatuľkuje do nejakého šuplíka, v ktorom sa vám vôbec nemusí páčiť, no dostanete sa z neho naozaj len veľmi ťažko. 

 

Ak chcete vytvoriť dobrý dojem, zamerajte sa na tieto znaky a signály, ktoré vyžarujete. Okolie si okamžite všimne tieto 4 body. 

 

Čistota

Ak vás po ceste na rande ošpliecha auto a vy prídete na stretnutie ako zmoknuté kura, neurobíte s tým nič. Náhoda je blbec, no je množstvo faktorov, ktoré ovplyvniť môžete. Medzi ne patrí napríklad to, či sa pred rande vysprchujete, umyjete si vlasy a dáte čisté oblečenie. 

 

Výber oblečenia a doplnkov

Dajte si záležať na tom, čo máte na sebe a ako to skombinujete. Zároveň si však uvedomte, že na prvom stretnutí nemôžete pôsobiť príliš strojene. Odvíjajte sa od toho, kam sa chystáte. Napríklad na prechádzku zvoľte viac ležérny outfit, zatiaľ čo na večeru si môžete obliecť aj košeľu. S “vyfinteným” to však priveľmi nepreháňajte – zvážte primerané množstvo voňavky či makeupu. 

 

Mimika

Vaša tvár je ako otvorená kniha, ktorá o vás dokáže veľmi veľa prezradiť. Emócie sa skrývajú naozaj len veľmi ťažko a pokiaľ sa vaše rande sústredí na mimiku vašej tváre, dokáže vás prečítať už za pár minút. Hoďte sa do pohody a nahoďte pekný úsmev – vy aj vaša spoločnosť sa budete cítiť okamžite príjemnejšie. 

 

Nervózne gestá

Rovnako, ako v prípade mimiky, aj gestikulácia je zrkadlom našich pocitov. Nervózne gestá, medzi ktoré patrí neustále prehrabávanie vlasov, uhýbanie pohľadom alebo žmolenie rúk okamžite naznačia, že sa necítite pohodlne alebo si nie ste istý sám/sama sebou. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.