Blindr Blog
sk cz en
4 signály, že váš vzťah nemá budúcnosť
01/10/2023 - 18:40

Aké sú jasné signály toho, že váš vzťah mieri do záhuby?

V živote sa meníme nielen my, ale vyvíja sa aj vzťah. Čím dlhšie vo vzťahu ste, tým rýchlejšie sa môže stať, že sa vaše očakávania, preferencie a plány nezhodujú s hodnotami našej polovičky. Je veľmi pravdepodobné, že takéto randenie nemá budúcnosť. 

Niekedy si však tieto signály môžeme všimnúť už na začiatku vzťahu. Odhoďte preto ružové okuliare a poďte sa spoločne s nami pozrieť na znaky, ktoré jasne napovedia o tom, že so svojou polovičkou nie ste na jednej vlne. 

Rozdielne pohľady do budúcnosti

Chceli by ste mať stabilnú prácu, veľký dom s bielym plotom a početnú rodinu, zatiaľ čo váša polovička to vidí skôr na cestovanie po svete a spoznávanie nových miest? V tomto prípade sa stredná cesta hľadá len naozaj veľmi ťažko. Ujasnite si, čo od života očakávate a spoločne sa o tom porozprávajte. 
 

Nedostatok vzájomného rešpektu

Vzťah by mal byť založený na rešpekte k partnerovi. Ak si všimnete, že strácate rešpekt voči sebe alebo vášmu partnerovi, môže to byť varovný signál. Zneužívanie, ponižovanie alebo neustále kritizovanie môžu viesť k narušeniu základných hodnôt vzťahu.
 

Strata vzájomnej podpory

Ak si všimnete, že váš partner prestal byť vaším spoľahlivým spojencom v ťažkých časoch, alebo naopak, že ste stratili záujem o jeho pocity a potreby, môže to znamenať, že stráca vzájomný zmysel.

Neschopnosť riešiť problémy

Ignorovanie problémov a neochota ich riešiť môže byť deštruktívne. Ak sa vyhýbate hovoriť o problémoch alebo ich riešeniu, môže to viesť k hromadeniu negatívnej energie a postupnému rozpadu vzťahu.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.