Blindr Blog
sk cz en
Kam na prvé rande?
28/10/2017 - 12:47

Asi už každý zažil dilemu pri výbere miesta na prvé rande. Samozrejme, že nás hneď napadnú miesta ako kino, večera a podobne. No tieto miesta sú už príliš bežné. Tak kam teda ísť?
Pokiaľ chceme zapôsobiť, jednou z možností ako to dosiahnuť je aj výber netradičného miesta pre rande. To môže znieť ľahšie než tomu naozaj je a preto vám prínášame pár tipov kde by mohlo vaše prvé rande prebiehať.
 
 
1.     Nová kuchyňa
Zdieľanie nových skúseností s vašou novou známosťou vás môže oboch dokonale spojiť. Klasické rande v reštaurácii môže byť unikátne, no pokiaľ zvolíte úplne novú kuchyňu, môže to byť pre vás oboch nezabudnuteľný zážitok. A ktovie, možno sa práve toto po čase stane vašim spoločným záujmom.
 
2.     Stand-up comedy
Takmer vždy je zaručeným úspechom na rande smiech. Pokiaľ to ale nechcete nechať na náhodu, tak je stand-up comedy tou správnou voľbou. Na Slovensku nie je núdza o dobrých stand-up komikov, takže kľudne vezmite vašu novú známosť práve na takýto typ rande, určite neoľutujete.
 
3.     Turistika
Pokiaľ máte obaja radi prírodu, pamiatky a prechádzky, tak je toto zásah do čierneho. Strávite tak spolu celý deň a počas dlhých prechádzok budete mať kopu času spoznávať sa navzájom.
 
4.     Návšteva športového podujatia
Táto možnosť poskytuje taktiež dostatok času na konverzácie, pričom si spolu môžete užívať zážitok zo športového podujatia. Určite zabodujete práve vtedy, ak je šport vašou spoločnou záľubou. Ak obaja nemáte radi šport, tak je predsa zbytočné ísť napríklad na hokejový zápas.
 
5.     Obed
Hovorí sa, že jedlo spája. Väčšina rande ale začína pri večeri. Prečo však neskúsiť niečo oveľa bežnejšie – obed? Po dobrom obede si potom môžete ísť niekam oddýchnuť, poprechádzať sa a podobne.
 
 

Zdroj: www.askmen.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.