Blindr Blog
sk cz en
Hrnček var existuje!
29/09/2017 - 10:29

Ak si myslíte, že „Hrnček var“ existuje iba v detských knihách a rozprávkach, ste na omyle. Existuje vecička, ktorá svojimi schopnosťami prekoná všetky vaše doterajšie kulinárske zážitky a dokáže vám, že vie variť skutočne sama.

Samozrejme, nákup si musíte urobiť sami, no to ostatné urobí za vás. Uvarí, ušetrí čas a nezašpiní veľa riadu. Dobré, nie? Zoznámte sa s MioMatom!

Varenie vie byť niekedy zdĺhavé, prácne a náročné najmä pre tých, ktorí v ňom ešte nie sú tak celkom doma. Dostať sa k chutnému, zdravému a domácemu jedlu čo najrýchlejšie tak býva výzvou i pre mierne pokročilých a často aj tak končí fast foodom či čakaním v reštaurácií na obsluhu. Nehovoriac o tom, keď je piatok večer.
 


Chutné, zdravé, vaše...

Uvariť jedlo spĺňajúce všetky vyššie uvedené kritériá zvládne s MioMatom naozaj každý. Stačí totiž vložiť suroviny, stlačiť jeden gombík a tešiť sa na chutné jedlo zostavené presne z vašich obľúbených surovín. Nech ste kdekoľvek, môžete sa stravovať zdravo, chutne a jednoducho. Tejto trojkombinácii je ťažké uvariť... teda uveriť. Ale predsa funguje. Tak si to rozoberme:


Zdravo

Jedlo môže byť ideálnym pomocníkom i pri takej činnosti, akou je chudnutie. Zmiešaním tých správnych surovín si viete pripraviť chutné a pritom zdravé smoothies, rastlinné mlieka či kaše, ktoré vám pomôžu udržať si štíhlu líniu a dobrý pocit.


Chutne

Chutné jedlo nie je výsadou len špičkových šéfkuchárov. Je milión spôsobov, ako nakombinovať vaše obľúbené suroviny, a preto sa nebojte trošku experimentovať. A ak si myslíte, že predsa len potrebujete štipku inšpirácie, prezrite si chutné recepty od ľudí, ktorí svoje experimenty premenili na chutné pokrmy.
 


Jednoducho

Je úplne jedno, či ste doma, v podnájme či na intráku, pretože MioMat funguje kdekoľvek, kde sú vaše obľúbené suroviny a vy. Uvariť si polievku v MioMate neznamená stráviť hodinu aj pol pri sporáku, ale iba vložiť ingrediencie, zapnúť gombík, vyložiť si nohy a o 25 minút máte na stole chutné, domáce a teplé jedlo.

A nezabúdajte, romantické rande sa nemusí odohrávať iba v reštaurácií. Spoločné varenie v pohodlí domova môže mať oveľa príjemnejší priebeh a ešte chutnejší záver J.  Tak čo, už ste hladní? Navštívte stránku www.miomat.sk a nechajte sa inšpirovať.

Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.