Blindr Blog
sk cz en
Typy mužov, ktorým sa ženy oblúkom vyhýbajú
28/03/2021 - 16:09

Je pravda, že v dnešnej dobe hľadíme na výzor podstatne viac, ako kedysi. Avšak, príjemnou povahou, vtipom alebo vyberaným správaním je takmer nemožné zaujať na prvý pohľad.

Keď sa však s babou dostanete do štádia randenia, pekná tvárička vás nezachráni. Ostrá sánka, pekné oči alebo výška sú síce veci, ktoré ju môžu okúzliť, no počas stretávania sa začne zameriavať aj na iné veci. Všíma si vaše názory, to ako sa správate ku nej a k ostatným a ako reagujete v rôznych situáciách. Následne sa rozhodne, či s vami bude pokračovať alebo nie. 

 

V praxi existuje niekoľko typov mužov, ktoré tým, ako sa prejavujú odradia naozaj takmer každú. Aké sú to? 

 

Hulvát

Slušné správanie mu nič nehovorí a vyzerá, ako keby práve prežíval naŕočný večer s kamošmi z tretej cenovej. Je vulgárny, má absolútne nevhodný zmysel pre humor a aj napriek tomu, že nikdy poriadne nevyšiel za brány svojej dediny, všetko vie a má na všetko názor. 

 

Ovplyvnený

Je úplne jedno, či sa rozhodujete kam pôjdete dnes na večeru, kedy poletíte na dovolenku alebo koľko budete mať v budúcnosti detí. Súhlasí s vami, nech poviete čokoľvek. Na prvý pohľad sa to môže zdať ako celkom milé, no časom zistíte, že chlap nemá žiadny vlastný názor. Všetky dôležité rozhodnutia sú na vás a on o ne nejaví ani najmenší záujem. 

 

Domased

Na to, aby ste ho zdvihli od telky z gauča budete potrebovať vysokozdvižný vozík. Nikdy sa mu nič nechce a voľné dni, víkendy a večery by najradšej presedel doma. Tam to pozná a tam sa cíti najlepšie. 

 

Žiarlivec

Neustále vám kontroluje telefón, má prístup k vášmu účtu na sociálnych sieťach a pokiaľ idete do mesta s kamarátkami, volá vám 40x za večer. Každý muž na svete je pre neho potenciálna hrozba a obviňuje vás z vecí, ktoré sa nikdy nestali. 

 

Casanova 

Aj napriek tomu, že je zadaný, správa sa, ako keby žiadnu frajerku ani nemal. Bez ostychu flirtuje s ostatnými, väčšinu času trávi dopisovaním s inými babami alebo kávičkami po práci s jeho novými kamoškami. Vás však presviedča, že o nič nejde.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.