Blindr Blog
sk cz en
5 rád pre ideálny vzťah
12/12/2017 - 21:14

Máj je ospevovaný ako čas lásky. Čerstvú zaľúbenosť však skôr či neskôr vystrieda realita a vtedy treba popracovať na tom, aby májový vzťah vydržal dlhšie ako len po odkvitnutie čerešní. Ponúkame vám pár rád pre ideálny vzťah.
1.      Ostaňte sama sebou
Našli ste toho pravého a chcete byť pre neho čo najkrajšia. Kým sa pripravíte na schôdzku s mužom svojho srdca, strávite v kúpeľni pol dňa. Účes upravujete na trikrát, makeup zmeníte niekoľkokrát - zároveň s prezliekaním šiat. Pred zrkadlom trénujete zvodné a prekvapené pohľady, v duchu si opakujete vtipné frázy. Z domu odchádzate s vtiahnutým bruchom a celý večer ste v kŕči, len aby ste urobili dobrý dojem. Tento postup opakujete každú schôdzku. Až kým sa váš vyvolený nerozhodne prekvapiť vás.
 
 
2.       Priateľstvá sú posvätné
Váš vzťah prežil i realitu spoločných strapatých rán, tak prekonajte ďalšiu pekážku. Alebo ju skôr podlezte, v prípade mužových priateľstiev je toto riešenie tým najlepším. Nesnažte sa organizovať jeho voľný čas, nechajte ho tráviť soboty s priateľmi a futbalom, ako bol zvyknutý doteraz. Ak chce,a by ste išla s ním, choďte, ale iba ak futbal baví i vás. Verte, že unudená spoločníčka je to najhoršie, čo chlapov pri futbale môže stretnúť.
Ak vám partner naznačí, že čas s priateľmi patrí iba jemu, zorganizujte si posedenie pri kávičke s priateľkami. Nebudete si doma predstavovať, čo chlapi na pánskej jazde vystrájajú a strávite čas v príjemnej spoločnosti. Večer si o to viac budete vedieť vychutnať spoločnosť svojho najdrahšieho.
 
 
3.       Nalaďte sa na spoločnú vlnu
Kým futbalové soboty budú výsadou muža s jeho priateľmi, nedele si vyhraďte spoločné. Nájdite spoločne program, urobte si výlet či cyklotúru. Vychutnajte si svoju prítomnosť navzájom hoci i pri sledovaní televízie. Hľadajte spoločné hobby, nechajte si vysvetliť pravidlá snookru, formuly jeden či hokeja, keď sú to partnerove obľúbené športy. Nevadí, že si ich nezapamätáte na prvý raz, pozorný muž vám ich opäť niekedy rád vysvetlí. A nič ho nepoteší viac ako váš záujem.
 
 
4.       Nekritizujte jeho rodičov
Dôležité pravidlo šťastného vzťahu - nekritizujte partnerových rodičov. Ak sa potrebuje vysťažovať, ako ho nahneval otec či mama, vypočujte ho, ale nepridávajte sa k jeho ponosám. Všetci majú svoje chyby partnerových rodičov nevynímajúc, no ich kritiku si nechajte pre seba. S partnerom riešte iba prípadné nezhody s jeho rodičmi, aj to veľmi citlivo. Túto tému nevyťahujte ani ako tromf pri hádke, neskôr vás bude mrzieť, ak poviete na adresu jeho rodičov niečo nepekné.
 
 
5.       Správne sa hádajte
Najlepší vzťah je vraj vzťah bez hádok, ale kto sa aspoň raz za čas nepoháda? Vraví sa, že hádka je korením vzťahu a ani následné udobrovanie nie je na zahodenie. Pri partnerskej hádke sa snažte nevyťahovať zakázané zbrane. Tabu je už spomínaná kritika partnerových rodičov, staré hriechy i neustále pripomínanie partnerových zlých vlastností (vráti vám to - pripomenie vám tie vaše a hádka sa dostane do neustáleho kolotoča). Hádajte sa len o probléme, ktorý hádku spôsobil a hádajte sa tak, aby ste nejakým spôsobom problém vyriešili.
POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.