Blindr Blog
sk cz en
4 znaky, ktoré sú jasným znamením toho, že si potrebujete dať pauzu
16/05/2022 - 16:14

Máte pocit, že vám to vo vzťahu troška škrípe? Toto sú 4 znaky, vďaka ktorým zistíte, že by ste si mali dať od seba na chvíľku pauzu.

Vo vzťahu existujú problémy a Problémy. Zatiaľ, čo pri tých s “veľkým P” je často najlepším riešením rozchod, menšie problémy sa dajú zachrániť komunikáciou alebo pauzou.A ako viete, že je to aj váš prípad? Prečítajte si 4 znaky, ktoré vám jasne napovedia, že si potrebujete od seba troška oddýchnuť. 

 

  1. Beriete sa ako samozrejmosť

To, že sa váš vzťah začína dostávať do stereotypu zistíte tak, že jeden druhého beriete ako samozrejmosť. Zvykli ste si na seba a prestali ste sa snažiť a máte pocit, že druhá strana tu pre vás bude, nech sa deje čokoľvek a nech sa správate akokoľvek. 

 

  1. Nepodnikáte spolu nič

Všetok svoj čas venujete kamarátom či svojmu hobby a vaša polovička nezapadá do predstavy voľnočasových aktivít. Radšej ste sám/sama a spoločnosť partnera vyhľadávate len ako poslednú možnosť. 

 

  1. Strácate emócie

Kedysi by vás úplne rozohnilo, keby ste zistili, že si píše s niekym iným. Dnes vám je to už viac-menej jedno. Samozrejme, nikto nemá rád extrémnych žiarlivosť, no taký zdravý strach, že môžete o neho/ňu prísť, by vám chýbať nemal. 

 

  1. Neklape vám to v posteli

Váš milostný život je na bode mrazu. Stratili ste záujem o vzájomné zbližovanie a vyhýbate sa intímnym chvíľkam. 

 

Čo robiť počas pauzy:

 

  • utrieďte si myšlienky

  • zamerajte sa na seba

  • snažte sa prísť na to, čo očakávate

  • premyslite si plány do budúcna

  • zistite, čo vám chýbalo vo vzťahu

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.