Blindr Blog
sk cz en
5 signálov, že po vás žena naozaj ide
17/01/2021 - 11:24

Čítať v ženách je naozaj zložité. Hovoria áno, keď myslia nie a určite ste neraz počuli “Je mi to jedno” vtedy, keď im to vôbec jedno nebolo. Zistiť či sa žene páčite alebo nie, sa môže zdať ako nemožná úloha.

Ženy sú tvory názorné, a preto aj vyjadrenie sympatii nepovažujú za vec, ktorú by mali hovoriť priamo. Namiesto toho vysielajú rôzne signály, ktorými chlapov poriadne mätú. Niektoré z nich sú však viac ako pozitívne a majú jasný cieľ - ukázať vám, že sa jej naozaj páčite. Ktoré sú to? 

 

  1. Napíše akože omylom

Aj vám sa už neraz stalo, že vám baba poslala správu s nejakým zvláštnym textom, ktorý zjavne nebol určený vám? Potom s ospravedlnením, že sa určite iba preklikla, začala konverzáciu s vami. Takáto správa bola s najväčšou pravdepodobnosťou iba trik, ako začať komunikovať. Málokedy sa stane, že sa človek naozaj preklikne. Často sa jedná o poriadne premyslený ťah. 

 

Pokiaľ ste teda na takúto správu odpovedali normálne a neignorovali ju, gratulujeme. Ak ste to nechali tak s tým, že sa asi naozaj pomýlila, môžno ste prišli o možnosť spoznať zaujímavú slečnu. 

 

  1. Upravená vs. neupravená

Väčšina žien sa na prvé rande nijako špeciálne nestrojí. Teda, aspoň vám nedá poznať, že sa 4 hodiny chystala. Nechce pôsobiť tak, že jej na tom extra záleží, preto si dá ležérny drdol, jemný make-up a jednoduchší outfit. Avšak, poviem vám, aj vytvoriť takéto kombo dá poriadne zabrať.

 

Ak ste vonku s babou, ktorá vyzerá pekne a upravene aj v naoko ničím nezložitom outfite, buďte si istý, že sa poriadne pripravovala. 

 

  1. Napíše prvá

Pokiaľ vám žena napíše prvá, je to určite plusový bod. Niektoré baby sa nudia a vypisujú krížom-krážom všetkým chlapom, ktorých nájdu v kontaktoch, no je veľa takých, ktoré by mužovi nenapísali, ak by sa im nepáčil. 

 

  1. Náhodne ju stretávate všade

Náhodné stretnutia sú super, no vo väčšine vôbec náhodne nie sú. Klikni ste na Facebooku, že sa zučastníte nejakej udalosti, a stretli ste tam ju? A vôbec ale vôbec sa to nestalo prvý krát? Môže ísť o vesmírnu súhru šťastných hviezd, no niekedy je za šťastím dobr premyslený plán, ako sa s vami stretnúť. 

 

  1. Je ochotná pomôcť

Nie je to iba taká tá baba, s ktorou si píšete povrchné veci a vediete nezmyselné smalltalky. S ňou si môžete písať jednoducho o všetkom. Počúva, zaujíma sa, je ochotná poradiť. A nehovorí stále iba o sebe.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.