Blindr Blog
sk cz en
5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o pravej láske
20/09/2020 - 15:52

Čo by ste si mali uvedomiť o pravej láske?

Keď ste zamilovaní a máte zdravý vzťah, môže vám to pomôcť s úzkosťami - je to vedecky dokázané. Môžete dokonca začať vyzerať lepšie alebo zvýšiť svoj pracovný výkon. Pretože objímanie a bozkávanie sa vytvára pocit bezpečia, pokoja a spokojnosti.

1. Láska nie je iba o zdieľaní šťatných momentov, ale aj o tých smutných

Romantická láska môže podľa štúdii trvať roky. Hlavnou vecou je však ako sa k tomu postavíte vy a váš partner.Ak prídete po dlhom dni, ste unavení a vidíte ako váš partner očakáva vzrušujúci večer namiesto toho, aby vám s niečím pomohol, váš vzťah dlho nevydrží. Ak vás partner vidí iba ako vec, s ktorou sa zabaví, môže vás to ľahko psychicky zničiť.

2. Hranice

V každom zdravom vzťahu sú potrebné hranice. Je to určitá dohoda medzi vami. Nemôžete sa báť diskutovať so svojou polovičkou, keď máte pocit, že niekto prekračuje hranice. 

3. Zodpovednosť

Cítiť, že sa váš partner vyhýba zodpovednosti môže byť traumatizujúce. Povedanie, ale neurobenie danej veci dokáže každému ublížiť. Skutočná láska sa nesnaží o to, aby ste sa cítili horšie, ale naopak vás posilňuje a cíti sa viac chránená. Dobrý rozhovor tiež dokáže vyriešiť niektoré problémy. Keď obaja ľudia zdieľajú zodpovednosť, nedochádza k nerovnováhe a nikto nepociťuje väčšiu záťaž.

4. Partner sa vás nesnaží zmeniť, ale snaží sa prijať aj vaše nedostatky

Namiesto toho, aby ste sa sa snažili zmeniť vašich partnerov, mali by ste ich motivovať a pomáhať im. Podpora od milovaného dokáže pozdvihnúť vzťah na úplne inú úroveň.

5. Ste jeden tím

Ste so svojími priateľmi a on so svojimi. On pozerá film v obývačke a vy maľujete v izbe. Áno, samozrejme, mal by existovať priestor na "prestávku" od toho druhého, ale vo vzťahu by mala byť nejaká tá tímová práca. Napríklad zdieľanie záľub je veľmi prospešné, Zaujímajte sa o svoju polovičku, pretože to je znak pravej lásky.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.