Blindr Blog
sk cz en
5 vecí, ktoré robiť namiesto vážneho vzťahu
28/06/2020 - 07:48

Nie ste vo vzťahu? Nevadí! Aj tak si môžete užívať.

Často sa stáva, že baby aj v staršom veku nie sú pripravené na vážny vzťah. Avšak tieto ženy chcú mať vzťah len preto, pretože ich kamošky s niekým chodia. Myslia si, že už sú staré a nikdy si nikoho nenájdu, tak sú radšej v zlých vzťahoch aj dlhé roky. Ale v týchto vzťahoch nie sú šťastné. Ako si teda užívať, aj keď ste sami?

Zdravie

Keď ste slobodní, máte viac času na svoje zdravie. Môžete sa častejšie pohybovať, začať cvičiť či behať alebo bicyklovať. Ale do slovíčka zdravie patrí aj duševné zdravie. Tu zase môžete skúsiť meditáciu, modlitbu alebo si len tak čítať. Robte veci, ktoré podporujú vaše zdravie a uvidíte, že sa budete mať lepšie fyzicky aj psychicky.

Hľadať nových kamošov

Počas vašej single éry môžete chodiť do klubov, na koncerty a na mnoho ďalších miest. Môžete k vám pozvať vašich starých kamošov a spoločne spoznávať nových ľudí. Budete prekvapení, koľko skvelých ľudí žije vo vašom meste.

Zamerať sa na seba

Dôležitou vecou, ktorá zlepší aj vaše duševné zdravie je to, že sa zameriate na seba. Urobte si deň pre seba. Dajte si kúpeľ, pozrite seriál, prečítajte knihu alebo sa choďte prejsť. Je mnoho vecí, ktoré môžete robiť.

Cestovať

Cestovať môžete, samozrejme, aj so svojou polovičkou. Keď ste však sami, môžete cestovať takmer bez záväzkov. Dokonca môžete navštíviť aj také miesta, na ktoré vaši partneri nikdy nechceli ísť! Tak bežte navštíviť známe pamiatky a zaplávať si v mori.

Zisťovať, čo máte radi

Je fajn keď vo vzťahu viete, čo máte radi. A keď to nezistíte teraz, tak kedy inokedy? Teraz je na to správny čas. Skúšajte nové veci, zisťujte a užívajte si!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.