Blindr Blog
sk cz en
6 dôvodov, prečo nemáš frajerku!
11/11/2018 - 09:40

Už je to nejaký ten piatok, čo o teba naposledy zavadila nejaká chrumkavá slečna. Večery väčšinou tráviš sám a úplne nechápeš, kde robíš chybu. Za tým, že stále nemáš frajerku môže byť jeden z nasledujúcich 6 dôvodov. Poďme sa na to pozrieť:
1. Príliš sa snažíš

Svojej vyvolenej rozhodne nemusíš písať 24/7 a neustále ju kontrolovať, spamovať otázkami o tom, čo papkala na obed, či posielať jej fotky každej tvojej činnosti. Ženy chcú niekoho, kto bude troška tajomný, chcú nejako zaujať aj ony. Predsa len, každému sa páči viac to, čo je nepreskúmané, záhadné, o čo musia bojovať, ako to, čo dostane naservírované na tanieri.

2. Málo sa snažíš

To, že si počas hodiny intenzívne hľadel cez celú prednáškovú miestnosť neznamená, že si tvoje roztúžené pohľady všimla aj ona. Tvoja vyvolená možno ani nevie, že existuješ. Takisto, to, že žene pochváliš vlasy neznamená, že jej dôjde, že sa ti páči. Ženy majú 1000 nápadníkov a mnohé signáli ani nevnímajú. Vzmuž sa a pozvi ju na rande! ?

3. Si príliš dobrý

Ženy chcú dokonalého, galantného princa, ktorý sa k nej bude správať ako ku kráľovnej a ospravedlňovať sa pri každej príležitosti... Blbosť! Galantnosť je samozrejme super vec, no to neznamená, že budeš úplne bez názoru a urobíš všetko, čo ti dotyčná povie. Keď dievča zistí. Že sa dáš veľmi ľahko ovládať, začne manipulovať. Nikdy nebudeš viac ako kamarát, ten, ktorý pre ňu urobí čokoľvek a ona ťa za to obdarí výlučne „best friend“ objatím, veď predsa, ty si taký dobrý kamoš.

4. Si príliš hrubý

Už sme zistili, že ženu si nezískaš tým, že budeš jej poskok. Avšak nemusíš sa otočiť o 180°a chovať sa ako blb. Veľký macher, ktorý má pre každú nejaké veľmi šťavnaté pomenovanie, a jednou vetou odbije všetky, ktoré by aj možno mali záujem, no z hrubého správania, veľmi vyberaného slovníka a celkového vystupovania akurát tak krútia hlavou.

5. Nemáš čo ponúknuť

Nevieš, čo so svojim životom, plánuješ do 40tky bývať u rodičov a tvoje voľnočasové aktivity pozostávajú z kombinácie borovička + pivo? Odpoveď na to, prečo nemáš frajerku, nájdeš v predošlej vete. Žiadna žena nechce nedospelého chalana, ktorý nemá koníčky, ambície, či predpoklady na to niečo v živote dosiahnuť.

6. Lovíš mimo svoju ligu

Nikto nie je dokonalý. Ani tie pipenky, ktoré sa na prvý pohľad zdajú ako zostrojené v laboratóriu. Avšak ak si vyberáš iba ženy typovo pripomínajúce Meghan Fox a sám nechceš zverejniť ani svoju fotku na internet, úspech naozaj nedosiahneš.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.