Blindr Blog
sk cz en
Aké výhody má rozchod?
18/01/2018 - 23:24

Po týždňoch smútku fakt, že ste single, môžete aj oceniť. Čo konkrétne?

1.      Pokojnejšia duša
Pár týždňov a možno aj mesiacov pred rozchodom je z vás klbko nervov. Túšíte, že vzťah sa rúti do záhuby a nedokážete to zastaviť. Milujete ho, ale cítite, že on vám uniká. Do nenávratna. A keďže na vaše otázky nedostávate odpovede, ste nešťastná. Možno pátrate po dôvodoch jeho zvláštneho správania na vlastnú päsť. Nech už je to čokoľvek, po rozchode sa vám určite uľaví. Áno, je to definitívne a budete sa cítiť pod psa. No akási vnútorná úľava sa predsa len dostaví. Je koniec. Už nežijete v neistote, už nepátrate, už sa nestresujete. Už len smútite. A bude to čoraz lepšie. Vnútorný pokoj sa dostaví. Možno o pár dní, možno týždňov.

 

2.      Plnohodnotnejší život
Keď sa dostanete z najhoršieho, opäť sa naštartujete. Nielenže budete mať viac priestoru na seba a svoje koníčky, ale aj na priateľov. Možno ste ich zanedbávali, lebo ste nemali toľko času. Ale viac priestoru budete mať na všetko, dokonca aj na prácu. Zistíte, či vás naozaj baví alebo či ste v nej len zo zvyku. Celkovo máte viac času na vlastný život a tým pádom ho nasmerujete tým správnym smerom. A fakt, že ste bez chlapa, nebudete vnímať tak intenzívne.

 

3.      Lepšie vzťahy s rodinou
Boli ste v strese, pretože vaši blízki mali vášho partnera V zuboch? A vy ste nechceli neustále počúvať, čo im vadí. A teraz… Áno, vypočujete si zrejme prednášku o tom, ako sa nemýlili a že vás napokon predsa len poslal k vode. Ale to prežijete. A vaše vzťahy s blízkymi sa môžu opäť utužovať a môžete ich navštevovať bez obáv z toho, čo im zasa bude vadiť. V konečnom dôsledku mali pravdu, ale vy ste to pre vašu zaslepenosť nevideli. Aspoň sa poučíte a možno nabudúce už dáte aj na ich názor.

 

4.      Samostatnejšia bytosť
Musíte sa obracať, aby ste sa o seba postarali úplne sama. Už sa spoliehate výlučne na seba a to vo všetkých oblastiach. Časom zistíte, že sa celkom vyznáte aj vo veciach, ktoré za vás vždy riešil partner. A skutočnosť, ž enové veci zvládnete, vás robí sebavedomejšou. A stúpnete nielen v očiach seba, ale aj v očiach iných. Dokážete prežiť a navyše celkom slušne aj keď ste single. A to vám dá krídla a slobodu. Využite to a takýto pocit si po rozchode doprajte.

 

Zdroj: www.bbc.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.