Blindr Blog
sk cz en
Ako opäť začať randiť?
16/01/2024 - 09:47

Vrátili ste sa po dlhej dobe opäť do sveta randenia? Prečítajte si naše tipy, ktoré vám s tým pomôžu!

Začnite od seba

Ešte predtým, než sa naplno ponoríte do sveta randenia, zastavte sa a zamyslite sa nad svojimi očakávaniami a potrebami. Pozrite sa na to, čo hľadáte a čo vás napĺňa. Stanovte si ciele a pripravte sa na spoznávanie.

 

Vyberte ideálne miesto

Miesto prvého rande môže ovplyvniť atmosféru stretnutia. Vyberte si miesto, ktoré vám obom pripadá pohodlné a príjemné. Môže to byť napríklad kaviareň, reštaurácia alebo aj park, ktorý je skvelým miestom na prechádzku.

 

Pripravte sa na otvorenú komunikáciu

Počas konverzácie buďte úprimný a dajte napriamo vedieť, čo očakávate a chcete od budúceho vzťahu či stretávania sa. Komunikácia je kľúčovým faktorom, ktorý pomôže obom partnerom cítiť sa pohodlne a slobodne vyjadriť svoje myšlienky.

 

Buďte pozitívne naladený

Randenie po dlhej dobe môže byť na nervy, no ak sa posnažíte byť pozitívne naladený, je väčšia pravdepodobnosť, že sa rande vydarí. Smejte sa, bavte sa, užívajte si momenty a nebojte sa byť sám sebou.

 

Nebojte sa zariskovať

Buďte otvorený novým zážitkom a nezľaknite sa žiadnych prekvapení ani nových situácií. Flexibilita a otvorenosť vám pomôže zvládnuť rande na jednotku.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.