Blindr Blog
sk cz en
Ako predvídať neveru? Všímajte si týchto 5 signálov!
31/10/2023 - 19:57

Dá sa predvídať, či je partner neverný? Poďme sa pozrieť na signály, ktoré vám ukážu pravdu.

Možno žijete v ružovej bubline lásky a poviete si, že vám sa to zaručene stať nemôže, no nevera je bolestnou realitou, ktorá sa dotýka množstva vzťahov. Neprichádza však tak úplne nenápadne – práve naopak. Je sprevádzaná množstvom varovných signálov, ktoré si na vašej polovičke môžete všimnúť, ak sa poriadne zadívate. A aké sú to?

Zmeny v správaní

Ak váš partner náhle mení svoje správanie bez zjavného dôvodu, je to jasné varovné znamenie. Môže si napríklad držať väčší odstup alebo byť až prehnane starostlivý. 

 

Tajomstvá a utajovanie

Je váš partner viac uzatvorený do seba a nemá ochotu komunikovať? Ako určite viete, úprimné rozhovory sú alfa a omega základom vzťahu, a keď v ňom z ničoho nič začnú chýbať, môže ísť o vážny problém. 

 

Technológie naše každodenné

V dnešnej dobe môžu mobilné telefóny a sociálne siete odhaliť viac, než by sme si mysleli. Ak si váš partner chráni telefón ako poklad, alebo sa správa neobvykle k utajovaniu hesiel, niečo sa zaručene nachádza vo vzduchu.

 

Zmeny v sexuálnom živote

Intimita je takisto dôležitou súčasťou vzťahu. Nižšia chuť, odmietnutie alebo neobvyklé správanie v posteli vám napovedia veľmi veľa. 

 

Pocit vnútornej nerovnováhy

V neposlednom rade vnímajte seba a svoju intuíciu. Ak máte pocit, že niečo nie je v poriadku, porozprávajte sa s partnerov a ukážte mu svoje obavy. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.