Blindr Blog
sk cz en
Ako prežiť Valentín osamote
10/02/2019 - 10:48

Dátum 14.2. už klope na dvere. Pre niekoho sviatok lásky a romantiky, pre iných iba pripomenutie toho, že s nikým nechodíte. Ako tento deň zvládnuť čo najlepšie?

Valentín, sviatok všetkých zamilovaných, sa už nebezpečne blíži. Avšak, táto oslava lásky a vzájomnej blízkosti sa môže rýchlo zmeniť na hotové peklo. Špeciálne vtedy, keď nemáte s kým oslavovať. Z každej strany na vás vyskakujú ružové srdiečka, sladké bomboniéry, či akciové večere pre dvoch.

Pokiaľ aj vy patríte medzi tých, ktorým sa zatiaľ nepodarilo uloviť tú pravú alebo toho pravého, máme pre vás návod, ako prežiť Valentín osamote. Inšpirujte sa nasledujúcimi nápadmi a strávte tento sviatok bez vážnejšej ujmy :)!

Práca, práca a ešte raz práca

Zaobaliť sa do poriadneho pracovného nasadenia je jeden z najúčinnejších spôsobov ako zabudnúť na to, aký deň vlastne je. Máte nejaké nedokončené projekty alebo potrebujete odrobiť nadčas? Prosím, 14.2. je na to ideálna doba.

Dámska/Pánska jazda

Obklopený dobrými priateľmi okamžite zabudnete na to, že nejaký Valentín vôbec je. Určite máte nejakých nezadaných kamarátov, ktorí majú podobné myšlienky. Tak hor sa na akciu!

Kino

V kine nedávajú iba filmy pre páry na štýl „50 odtieňov trápnosti“. Vyhnite sa tým, kde je akcia 1+1, kreslá vyzdobené srdiečkami, či pohár šampanského zadarmo.

Filmový maratón

Už ste si konečne pozreli všetky časti Pána prsteňov? Že nie?

Blindr

Na Blindri to na Valentína žije! Príď pokecať, spoznať nových ľudí a možno práve tam nájdeš to, čo hľadáš.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.