Blindr Blog
sk cz en
Typy chlapov na zoznamkách, ktorých baby totálne neznášajú
11/10/2020 - 13:10

Aké typy mužov na zoznámkach baby doslova neznášajú? Pozrime sa na to, akým chlapom sa spravidla neunúvajú ani odpísať.

Na online zoznamke stretnete rôzne typy ľudí. Niektorí sú tajomní a vieme ich naozaj len ťažko odhadnúť, iných dokážeme klasifikovať už na prvý pohľad. A nie vždy ich zaradíme do veľmi lichotivej kategórie.

Ten s “jedinečnou ponukou”

Tento borec už v prvej vete ponúka každej jedinečnú noc, ktorú nikdy v živote nezažila. Nezabudne pribaliť nejaký (podľa neho) lichotivý komentár, ktorý má jeho objekty akože okúzliť. Nie, vďaka....

Ten, ktorý stále píše

Haló? Si tu? Prečo neodpisuješ? Ozýva sa vo vašej konverzácii po 5 minútach, čo mu nepíše. A keď sa odpovede nedočká, pokračuje ďalej. Takéto typy pôsobia neskutočne zúfalo a to vôbec alebo vôbec nie je aktraktívne.

Ten, ktorý všade pchá sixpack

Fotky z posilky, z kúpeľne, polonahé selfie pred zrkadlom...Áno, máš vypracované telo, rozumieme tomu! Avšak rovnako ako pri určitých typoch báb, aj takéto typy chlapov pôsobia na ženy tak, že nemajú čo viac ponúknuť.

Ten, ktorý nevie gramatiku

Chcel bi som ťa niegde zavolať! Možno vám to príde čudné, no takýchto typov je čoraz viac. Chlap, ktorý neovláda ani základy gramatiky sa naozaj ďaleko nedostane.

Ten, ktorý začína otrepanou hláškou

Chápeme, že vymyslieť originálny začiatok konverzácie je v dnešnej dobe už takmer nemožné. Avšak otrepané hlášky, ktoré jej pravdepodobne píše každý druhý takisto nie sú riešenie. Konverzáciu radšej začnite obyčajným ahoj alebo sa jej spýtajte na to, aký mala deň. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.