Blindr Blog
sk cz en
Ako zbaliť babu na párty?
01/11/2022 - 10:30

Zaujíma vás, ako zbaliť babu na párty? Prečítajte si, ako postupovať a čo, naopak, nerobiť.

Bar, diskotéka či párty je ideálne miesto na spoznávanie nových ľudí. Zatancujete si, zoznámite sa a dáte sa do reči naozaj veľmi jednoducho. Aj takéto balenie má však svoje pravidlá. Poďme sa pozrieť na to, čo robiť a čomu sa vyhnúť. 

 

Nebojte sa osloviť

Nie, ženy nevedia čítať myšlienky. Naozaj nie. Môžete ju hypnotizovať pohľadom celé hodiny. No pokiaľ sa nerozhodnete ju osloviť, konverzácia sa nikdy nemusí uskutočniť. Ženy sú väčšinou nastavené tak, že neurobia prvý krok. 

 

Snažte sa zaujať

Myslite na to, že konkurencia je vysoká. Snažte sa preto byť originálny a zaujať. Nepoužívajte trápne baliace hlášky a nebuďte prehnane vulgárny. Spýtajte sa na jej záujmy alebo na to, ako si užíva večer. 

 

Buďte iniciátor konverzácie 

Pokiaľ sa chcete o žene dozvedieť čo najviac, klaďte otázky. Zaujímajte sa a nechajte ju hovoriť o téme, ktorú máte spoločnú. Pokiaľ žena dáva vyhýbavé odpovede, konverzáciu radšej ukončite. 

 

Všímajte si mimiku a reč tela

To, ako reaguje na vašu prítomnosť, môžete zistiť z jej reči tela a mimiky tváre. Ak sa usmieva, je k vám otočená, prípadne sa vás dokonca nenápadne dotýka, ste na dobrej ceste. Ak je však naopak odmeraná alebo sa k vám často otáča chrbtom alebo sa vám nepozerá do očí, znamená to, že nemá záujem kontakt ďalej udržiavať. 

 

Nebuďte prehnane dotieravý

Myslite na to, že nie znamená nie. Pokiaľ vás žena raz odmietne, neskúšajte to druhý, ani tretí či osemdesiaty krát. Ak nemá záujem, svoj postoj nezmení ani s pribúdajúcimi drinkami. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.