Blindr Blog
sk cz en
Chceš si byť istý, že sa nenakazíš? Choď na Blindr!
21/03/2020 - 10:33

Chceš mať absolútnu záruku, že sa nenakazíš? Navštív sociálnu sieť Blindr, kde všetci zodpovední používatelia nosia ochranu.

Vieme, že situácia vo svete, ale aj u nás, sa dostala na nečakanú úroveň. Avšak veríme, že boj proti koronavírusu zvládneme jedine vtedy, ak začneme od seba.

Chceme sa preto maximálne chrániť a k tomu vyzývame aj teba. Pokiaľ to nie je nevyhnutné, zostaň doma, staň sa hrdinom a zachraňuj svet z pohodlia gauča. Zabaviť sa môžeš na Blindri, kde naozaj nákaza nehrozí.  Aby sme si boli istí, že sú všetci registrovaní používatelia v bezpečí, dali sme každému symbolické rúško zadarmo. Nájsť ho môžeš pri svojej profilovej fotke. Týmto milým gestom chceme aj my podporiť iniciatívu Som Doma a Rúško nieje hanba.

Výhodu Blindru je, že sa nemusíš obmedzovať naozaj v ničom. Môžeš hľadať lásku, pobavenie, spoznávať nových ľudí, jednoducho robiť všetko tak, ako doteraz. Ak budeš zodpovedný, o chvíľu sa môžete stretnúť aj naživo. A na hrdinov teraz všetci letia...

 

Ty ešte niesi na Blindri?

ZAREGISTRUJ SA ZADARMO

 

Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.