Blindr Blog
sk cz en
Chcete, aby váš vzťah vydržal čo najdlhšie: Na toto si dajte pozor!
27/09/2021 - 12:52

Snažíte sa o to, aby váš vzťah vydržal čo najviac? Prečítajte si naše tipy, vďaka ktorým sa dopracujete do funkčného spolunažívania.

Podarilo sa vám získať vašu vysnenú polovičku, a máte pocit, že máte vyhraté? Bohužiaľ, máme pre vás zlú správu. Začiatkom vzťahu váš boj nekončí, práve naopak. Tak, ako každý iný vzťah, aj ten partnerský vyžaduje tvrdú prácu, lásku a more kompromisov. 

 

Pripravili sme pre vás 5 pravidiel, ktorých by ste sa mali držať už od začiatku vzťahu. Poďme sa na ne pozrieť!

 

Jasne stanovené hranice

Už od prvého spoločného dňa majte jasne stanovené hranice. Trávte čas so svojou polovičkou, no dajte jej priestor na to, aby mala svoje koníčky a súkromie. Nesnažte sa narušiť jej dôveru tým, že ju budete neustále kontrolovať a prezerať si napríklad jej súkromnú konverzáciu. 

 

Tá správna miera žiarlivosti

So žiarlivosťou sa to má takto. Ak to veľmi preháňate – zle je. Ak však nežiarlite vôbec, takisto to nie je dobré. Je jasné, že každého z nás sem-tam ovládne vlna emócií a správame sa mierne iracionálne, no v tomto prípade sa snažte ovládnuť a so žiarlivosťou to nepreháňajte. Je okej mať strach. Pristupujte však k nemu s rozumom. 

 

Obojstranná tolerancia 

Snažte sa robiť kompromisy, avšak nie neustále na úkor seba. V situáciách, v ktorých sa zhodnúť neviete, sa snažte nájsť spoločné riešenie. Ku kompromisov pristupujte štýlom “Raz ty, raz ja.” 

 

Robte to, čo máte radi

Nájdite si spoločné koníčky, ktoré budete praktizovať vo voľnom čase. Môže ísť naozaj o čokoľvek - od športu až po vyšívanie. Spoločné záujmy utužujú vzťah a dávajú vám priestor lepšie sa spoznať. 

 

Naučte sa mlčať

Naučte sa mlčať v prítomnosti druhého človeka. Zo začiatku budete určite chcieť zdieľať more príhod, názorov a zážitkov, no postupom času zistíte, že niekedy prídu chvíle, kedy sa rozprávať nemusíte.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.