Blindr Blog
sk cz en
Čo prezrádza výber vášho partnera?
30/04/2020 - 16:59

To, že nás ovplyvňujú ľudia v našom okolí je viac než jasné. Čo o nás však prezrádza výber nášho budúceho partnera?

Výber vášho životného partnera nie je úplne náhodou - to je jasný fakt. Ovplyvňuje to mnoho biologických a psychologických faktorov. Kto však stojí po vašom boku, hovorí veľmi veľa o vás samých. 

Dominantnosť

Aj napriek tomu, že každý partnerský vzťah by mal byť rovnocenný, vždy je jeden o trošku dominantnejší. Ak ssi váš partner vo vzťahu väčšinou presadí svoj názor, vy budete pravdepodobne menej dominantná. Na tom však nie je nič zlé, aj menej dominantné osoby môžu v dôležitých veciach zaujať jasné stanovisko. Je však potrebné poznať rozdiel medzi dominanciou a ovládaním.

Protiklady sa priťahujú

Racionálna a emocionálna stránka vzťahu musí byť v rovnováhe. Avšak, v tomto prípade platí, že protiklady sa priťahujú. Ak sa radíte do emocionálnej skupiny, budete si hľadať skôr racionálneho partnera, ktorý vás bude dokonale dopĺňať. Naopak, ak ste skôr racionálny, budete si hľadať partnera, ktorý do vášho vzťahu prinesie nežnosť a pokoj.

Aký otec, taký partner

Mnoho ľudí tvrdí, že si podvedome vyberáme partnerov, ktorý sa podobajú na našich rodičov. Povahové a výzorové črty vášho otca a partnera môžu byť často veľmi podobné. Toto tvrdenie však nie je pravidlom a zväčša platí v prípade, ak vyrastáte v úplnej rodine. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.