Blindr Blog
sk cz en
Čo vás čaká po rozchode?
01/02/2018 - 22:31

Nepríjemné obdobia v živote vás v konečnom dôsledku dokážu posilniť. Len treba vydržať!

1.      ŠOK: Čo sa to, do pekla, stalo?
Šok je prirodzená ochrana tela proti bolesti. A rozchod predsa bolí. Ak príde nečakane, ostanete úplne „mimo“ a nemáte záujem o nič. O prítomnosť ani o budúcnosť. Plačete, trápite sa, zobúdzate sa s tým, že to bol iba zlý sen. Ale realita sa vám každé ráno vysmeje do očí.

 

2.      POPIERANIE: To sa mi nemohlo stať
Ešte stále neveríte, že sa to stalo práve vám. Veď ste sa tak milovali… V tejto fáze sa pokúšate o kontakt, telefonujete, píšete, chcete ho späť. Živíte v sebe nádej na obnovenie vzťahu, stále čakáte, že príde, odprosí vás, objíme a vy ho vezmete späť.

 

3.      IZOLÁCIA: Chcem si to sama v sebe vysporiadať
Už nemáte chuť rozprávať sa s bývalým, ani vašu situáciu donekonečna s niekým rozoberať. Teraz si všetko, čo sa stalo, musíte prebrať sama so sebou. Rozmýšľať, možno sa ešte ľutovať, analyzovať. Vyhýbate sa spoločnosti, cítite sa opustená a nikým nepochopená. Ten jediný, kto vás dokonale poznal, od vás totiž odišiel. O iných ľudí nemáte záujem.

 

4.      ZLOSŤ: Nenávidím ťa, lebo si ma opustil
V tejto fáze srdce vyčíňa ako šialené. Môžete zničiť niekoľko spoločných fotografií, vyhádzať do koša jeho oblečenie, ohovárať ho pred spoločnými priateľmi… Chcete mu ublížiť, túžite, aby trpel rovnako ako vy. Všetka zlosť, ktorá vami lomcuje, má jedného menovateľa. Vášho ex.

 

5.      VYJEDNÁVANIE: Ako by som ho mohla dostať späť?
Už z rozpadu vzťahu neviníte iba jeho, začínate vnímať aj vlastné chyby. Túžite všetko zmeniť, kujete plány, ako ho dostať späť. Môžete zájsť do extrému, prenasledujete ho, prosíte, vnucujete sa. Všetko s jediným cieľom, chcete ho späť vo vašom živote, je vám jedno, za akých podmienok.

 

6.      DEPRESIA: Nikdy sa s rozchodom nevyrovnám
Dostanete sa do stavu smútku… Zisťujete, že rozchod je definitívny a že on sa vrátiť nechce. Cítite sa zle ako nikdy predtým, ste presvedčená, že váš život už bude len horší. Bez neho sa vám nechce ani len dýchať, myšlienky na osamelú budúcnosť sú veľmi skľučujúce.

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.