Blindr Blog
sk cz en
Kam na jesenné rande?
11/10/2021 - 12:17

Rozmýšľate, kam vziať babu na jesenné rande? Prečítajte si naše tipy!

Keď sa povie “rande”, je dôležité nielen s kým, ale aj kde. Aj počas jesene máte množstvo zaujímavých možností, ktorými ju jednoznačne okúzlite. Poďme sa pozrieť na kreatívne nápady, vďaka ktorým budete mať naozaj perfektné stretnutie. 

 

  1. Prechádzka v lese

Stromy hrajú všetkými farbami a vytvárajú úžasnú atmosféru, ktorú ocení naozaj každá. Vyberte nejaký pekný slnečný deň a nenáročnú trasu, ktorá vám nezaberie veľa času. Po ceste sa môžete zastaviť v kaviarni. 

 

  1. Tematická párty

Chcete to spolu poriadne roztočiť? Vezmite ju na párty. A nie hocijakú. Halloween sa blíži a ponúka skvelú príležitosť na uvoľnenú zábavu. Nahoďte sexy kostým, široký úsmev a ide sa!

 

  1. Kurzy

Máte nejaké spoločné záujmy? Skvelé! Vezmite ju na kurz maľovania, varenia či inej aktivity, ktorá vás baví oboch. Spoločné hobby prehlbujú vzťahy a dokážu utužiť nielen priateľstvo, ale aj potenciálny romantický vzťah. 

 

  1. Koncert

Láska ide nielen cez žalúdok, ale aj cez podobný hudobný vkus. Vezmite ju na koncert vážnej hudby alebo to poriadne roztočte na vystúpení vašej obľúbenej rockovej kapely. Pri dobrej hudbe sa budete zaručene cítiť veľmi príjemne. 

 

  1. Šport

Športové aktivity sú skvelou voľbou v každom ročnom období. Nemusíte vyhľadávať niečo extrémne náročné. Choďte si zahrať biliard, bedminton alebo sa poriadne zabavte na bowlingu. Ukážte trošku súťaživosti a odhaľte, čo sa vo vás skrýva.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.