Blindr Blog
sk cz en
Musia chlapi písať ako prví?
21/06/2020 - 11:21

Chlap musí začínať konverzáciu – je to naozaj tak?

Určite každý z nás počul vetu – Chlapi musia babe napísať ako prví. Tento stereotyp je rozšírený už pár rokov a každý sa k nemu stavia inak. Niektorí s týmto výrokom súhlasia a iní ho zase úplne zavrhujú. Ako to naozaj je?

Kedysi to tak bolo – muži chceli byť tí dominantnejší. Chceli byť hlavou rodiny, zaobstarávať a starať sa o majetok a popritom milovať svoje manželky. Úloha žien bola zase v domácich prácach ako sú upratovanie, varenie či staranie sa o deti.

Dnes však môžeme tento mýt vyvrátiť – baba môže kľudne napísať chlapovi prvá. Nemusí to tak byť, že len muži musia začínať konverzáciu. Nič nie je zlé na tom, keď žena napíše chlapovi.

Prvé vety, ktorými môže dievča konverzáciu:

1) Ahoj, včera som ťa videla, vyzeral si super!

2) Čauko, tu je *meno*. Máš rád pizzu? Otvorili novú pizzeriu, mohli by sme tam niekedy zájsť

3) Aké máš plány do budúcnosti?

4) Akú hudbu miluješ?

5) Čítaš práve nejakú knihu? O čom je?

6) Ahoj, čo robíš? Teda okrem toho, že myslíš na mňa

7) Ako sa máš? / Aký si mal deň?

8) Čo robíš vo voľnom čase?

9) Aká je tvoja vysnívaná destinácia?

10) Aký je tvoj najobľúbenejší film? Prečo?

A posledná rada na záver – Nebuďte takí nudní. Používajte aj slangové slová, smajlíky a iné veci, ktoré oživia konverzáciu.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.