Blindr Blog
sk cz en
Najhoršie chyby akých sa žena vo vzťahu môže dopustiť
15/11/2017 - 19:00

Ženy nie sú dokonalé, to dobre vieme. S malými nedostatkami dokážu byť pre mužov príťažlivé, avšak ak ide o tieto chyby, ktoré si nevedia odpustiť, muži ich môžu ľahko opustiť.
1.      Keď chcete zmeniť to, kým naozaj je 
Nie je nič horšie ako keď sa žena vo vzťahu správa nie ako partnerka, milenka a priateľka v jednom, ale ako partnerova matka. On už predsa matku, ktorá mu chcela dobre, radila a snažila sa z neho niečo vychovať, má. Na to nepotrebuje druhú, vás. Ak sa muž pri vás mení bez toho, že by mu to prekážalo, potom pri vás dozrieva. Toto je zmena, ktorá mu nebude nikdy prekážať. Ak však nútite muža zmeniť svoju podstatu, prerobiť ho na iný obraz, buďte si sté, že táto pretvárka dlho nevydrží, aj keby bol do vás zamilovaný. Skôr či neskôr si nájde niekoho, kto ho bude chcieť takého aký je.  
 
 
2.      Keď ho nútite do svadby
Muži majú celkovo stále čas. Keď ide o svadbu, dobre si rozmyslia, koho požiadajú o ruku. Ak patríte k tým ženám, ktoré mali to šťastie, že si je ich muž nimi istý, pravdepodobne ste už vydaté. No niektorí, hoci sú si aj istí, nemajú potrebu meniť svoj status zo slobodného na oficiálne ženatého. Naopak, do tejto zmeny ich často nútime my. Dávame im ultimáta a muži sa zľaknú. Namiesto toho, ak túžite po svadbe s ním, skúste iné „triky“. Ak je muž zahnaný do kúta, spravidla utečie. Na to nezabúdajte. 
 
 

3.      Keď ho pripravíte o rozhodnutie byť otcom
Toto je zvyčajný scenár mnohých párov. Žena dozrieva skôr, žije s partnerom už nejaký ten rok, a rozhodne sa, že by bol už čas na dieťa. Jej partner si však myslí, že majú na deti ešte čas. Mnohé si myslia, že predsa keď sa to už stane, partner sa s tým zmieri a všetko bude v poriadku. Ale pozor! Nepodceňujte mužskú hrdosť. Tým, že si otehotniete, pretože to len vy chcete, dosiahnete spravidla len to, že muž sa cíti využitý, oklamaný, podvedený, a to nenapraví ani dieťa na ceste. 
 
 

4.      Keď sa rozhodnete byť mužom v šatách
Áno, v istých veciach je pre muža aj príjemné, keď žena vezme veci do vlastných rúk a je iniciatívna. Avšak, v bežnom živote, ak máte s niekým žiť roky a mať fungujúci vzťah, by sme mali byť o niečo tradičnejšie a nechať muža byť mužom. Nijakému z nich predsa nie je po chuti, keď sa žena správa, že dokáže nahradiť muža vo všetkom a že si bez neho poradí aj sama. Opäť idú o tú mužskú hrdosť. Hoci to aj viete spraviť ako muž, nechajte ho nech to urobí za vás, ak ho milujete. Ak mu totiž budete opakovane dávať najavo, že viete všetko najlepšie a sama, potom aj sama nakoniec skončíte.

 

Zdroj: www.truedatelovers.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.