Blindr Blog
sk cz en
Náš tip: Darčeky na Vianoce pre muža
07/12/2021 - 08:47

Hľadáte inšpirácie na vianočné darčeky pre frajera, brata, otca či kamaráta? Prečítajte si naše tipy.

Vianoce sú obdobím lásky a pokoja. Tento stav však trvá dovtedy, dokým sa nerozhodnete pre nakupovanie vianočných darčekov. Preplnené obchody, veľa ľudí a na každom kroku milión zbytočností, po ktorých rozhodne netúžite vy, ani vaši blízky. Ako si teda poradiť s výberom darčeka pre muža? 


Nadčasová klasika

Existujú darčeky, ktoré môžete kupovať každý rok a sedia naozaj každému. Medzi ne patrí všetko, čo muž využije a zároveň mu to pridá nejakú estetickú hodnotu. Do tejto kategórie radíme napríklad peňaženku, voňavku, whiskey sadu alebo šál či rukavice. 

 

Hobby

Má budúci obdarovaný nejaké zaujímavé hobby? Podporte ho v tom pekným vianočným darčekom. Kúpte mu napríklad novú sadu štetcov, športové oblečenie alebo nový kúsok do jeho zbierky.

 

Spoločná dovolenka

Jedným z najkrajších darčekov sú spoločné zážitky. Vyberte sa na výlet alebo na dovolenku, kde si vytvoríte kopec nových spoločných spomienok. Pritom nemusíte hneď utrácať za dvojtýždňový pobyt v päť hviezdičkovom hoteli. Vyberte sa niekde napríklad na jednu noc a víkend niekde, kde si poriadne oddýchnete. 

 

Zážitkové darčeky 

Existuje niečo, čo vždy chcel vyskúšať, no doteraz na to nemal príležitosť? Darujte mu to. Bungee jumping, jazda v jeho obľúbenom aute, streľba či skok z lietadla… takýto darček si bude pamätať navždy. 

 

Praktické Vianoce

Vianočný darček nemusí byť iba prehnane kreatívny, niekedy stačí, ak bude praktický. Nový spotrebič, pomocník do domácnosti či do auta – to všetko dokáže extrémne potešiť. Nenápadne zistite, čo mu chýba a zabaľte mu to pod stromček.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.