Blindr Blog
sk cz en
Opýtali sme sa Sloveniek: Aká vlastnosť vám na vašej polovičke najviac prekáža?
26/07/2020 - 10:51

Akým veciam sa vo vzťahu určite vyhnúť?

Každý z nás má nejaké dobré a aj nejaké zlé vlastnosti. A sú taktiež sú veci, ktoré nás na tom druhom štvú. Aké vlastnosti nemajú radi Slovenky na svojich partneroch?

„Môj partner zvykne jesť s otvorenými ústami. Neskutočne ma to vytáča a vždy ho na to upozorním. Ale aj tak to stále dookola robí.“ (Laura, 18 rokov)

„Nemám rada, keď mi môj partner klame. Hlavne vtedy, keď ja ešte dobre viem, že nehovorí pravdu a ja sa len dívam, že kedy prestane.“ (Aneta, 22 rokov)

„Najhoršia vec na svete, je keď si môj frajer nevie po sebe upratať riad alebo hocijaké iné veci. Niekedy dokáže byť strašný bordelár a je to naozaj hrozné.“ (Maťa, 19 rokov)

„Pokiaľ muž nedokáže minúť trochu peňazí a radšej šetrí. Áno, šetrenie je dobré a potrebné. Ale pokiaľ už muž nosí 10 rokov rovnaké oblečenie, pretože nechce utrácať za „zbytočnosti“ a všetko je podľa neho drahé, to už je moc.“ (Milada, 27 rokov)

„Keď necháva záchodovú dosku hore.“ (Jana, 23 rokov)

„Nenávidím keď je chlap veľmi narcistický a jeho účet je plný jeho fotiek so svalmi. Keď si proste myslí, že je niečo viac.“ (Anna, 19 rokov)

„Ak sa chalan predvádza pred svojimi kamošmi a predo mnou je úplne iný.“ (Mirka, 16 rokov)

„Najmenej atraktívnejšou vlastnosťou muža je to, keď muž úplne nevie, za čím si stojí. Myslím tým to, keď nevie, aké sú jeho priority.“ (Barča, 22 rokov)

„Pokiaľ veľa pije, fajčí alebo nebodaj droguje. Hnus.“ (Dana, 26 rokov)

„Nemám rada, keď sa môj frajer neustále ospravedlňuje za tú jednu rovnakú vec.“ (Kristína, 21 rokov)

„Keď je celý deň negatívny. Totálne to pokazí môj deň a pravdepodobne aj deň všetkých naokolo.“ (Zuzka, 20 rokov)

„Hrozné je, keď muž nemá rád moju rodinu. Okej, ja na nich občas nadávam, ale od neho je to iné. Od neho to bolí, pretože je to predsa moja rodina.“ (Ema, 30 rokov)

Aké vlastnosti nemáte radi na opačnom pohlaví vy?

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.