Blindr Blog
sk cz en
Rozdiely medzi mužom, s ktorým chodíte a tým, ktorého si vezmete
08/05/2020 - 21:00

Nie ste si istý vaším terajším vzťahom a bojíte sa budúcnosti? Nemusíte mať obavy, všetci sme tam, kde ste teraz vy boli.

Ak ste mladý a neskúsený (a aj keď máte skúsenosti, záležitosti srdca môžu byť dosť komplikované), môže byť dosť ťažké rozlúštiť, či budete s osobou, s ktorou chodíte, navždy alebo nie. Na rozdiel od filmov, kde partneri od prvého momentu vedia, že sa vezmú, skutočný život je dosť komplikovaný. Zostavila som pre vás zoznam, vďaka ktorému zistíte, či váš vzťah má budúcnosť.

1. Ten pravý môže byť zaneprázdnený, no urobí si na vás čas

„Frajer“ by sa vyhovoril, že na vás zabudol a radšej by si zahral FIFU, no ten pravý si na vás nájde čas vždy. Ak ho naozaj potrebujete, urobí všetko pre to, aby tam bol pre vás. A verte mi, že si zaslúži všetky body, ktoré máte.

2. Váš „frajer“ nemusí prežiť ťažké časy, no ten pravý áno

Počas vašich dní by sa vám frajer vyhýbal a robil si z vás srandu. Avšak ten prvý by urobil všetko preto, aby ste sa cítili dobre a pohodlne. Bol by s vami po celý čas – pozerali by ste filmy a napchávali sa čokoládou.

3. Bude si pamätať to, čo ste povedali a bude vás podporovať

Zaujíma vás ruská literatúra, alebo sa zaujímaš o kódovanie? Viete, kto si bude pamätať tieto podrobnosti? Chlap, s ktorým chcete skončiť, nie ten, ktorý sa posmieval zakaždým, keď ste spomenuli kódovanie, pretože podľa neho dievčatá nemôžu kódovať. Niekto, kto sa o vás skutočne stará, a vidí s vami budúcnosť, vás jednoducho nebude považovať za blázna. Usiluje sa vás pochopiť.

4. Dokáže sa vám ospravedlniť

Ten pravý sa vám dokáže ospravedlniť a dokáže si priznať vlastnú chybu. Vie, že ste jeho pravá láska a nechce vás kvôli tomu stratiť. „Frajer“ (ak by aj vedel, že urobil niečo zle) by sa vám len tak, bez prehovárania, neospravedlnil.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.