Blindr Blog
sk cz en
Slováci v tom majú jasno: Aké nedokonalosti nás na babe najviac zaujmú?
01/11/2020 - 15:36

Je jasné, že výzor nie je najdôležitejšia vec. Druhá osoba nám môže byť sympatická aj vďaka názorom alebo povahovým črtám. To, ako človek vyzerá, si však chtiac-nechtiac všimneme ako prvé.

Hovorí sa, že ľuďom stačia 3 sekundy na to, aby určili, či sa im druhá osoba páči alebo nie. A na to, aby nás niekto zaujal, tam musí byť aj fyzická príťažlivosť. 

Nejedná sa však len o dokonale vyzerajúce baby či chlapov s pekáčom buchet. Niekedy nás na ostatných zaujmú práve tie malé nedokonalosti, vďaka ktorým sú pre nás zaujímaví a jedineční. Aké "nedostatky" sú pre chlapov ako magnet? Opýtali sme sa Slovákov

"Mňa vie úplne najviac zo všetkého dostať, keď má baba bielu pokožku a pehy. Ženy trávia toľko času v solárku, škvaria sa na slnku... A pritom tie Snehulienky sú absolútne dokonalé." (Paťo, 28)

"Možno teraz zničím plány všetkým milovníčkam diét, ktoré sa chcú chlapom tak veľmi zapáčiť. Dámy - kosti sú pre psy! My poriadni chlapi máme radi ženy, ktoré je za čo chytiť. Nevravím teraz o prehnanej obezite, to určite nie je zdravé. No ženská, ktorá ma tvary, to je teda niečo!" (Martin, 22)

"Nízke baby. To je proste dokonalé! Ste strašne zlaté..." (Kevin, 19)

"Mne sa páčia veci, ktoré babu odlišujú od ostatných. Napríklad medzierka medzi prednými zubami. Vždy si to všimnem, keď sa baba usmeje." (Nikolas, 19)

"Neviem na to odpovedať nijako konkrétne, no nemám rád, keď sú baby ako cez kopirák. Každá má napichané pery, umelé mihalnice, dlhé vlasy. Dokonca sa aj obliekajú rovnako. To sa mi teda rozhodne nepáči. Musím si babu všimnúť na prvý pohľad." (Emil, 25)

"Asi som divný, no páčia sa mi baby, ktoré majú malé prsia. Veľa žien to považuje ako nedostatok, no mňa vie štíhla baba s malými prsiami úplne dostať." (Denis, 27)

Ako to vnímate vy? Aké nedokonalosti či nedostatky na babách vyhľadávte? Podeľte sa o svoje názory v komentároch. :)

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.