Blindr Blog
sk cz en
Tipy bozkov
08/11/2017 - 19:58

Bozkávanie je skvelá vec. Prispieva k nášmu zdraviu. A pôsobí na našu psychiku. Bozkávajú sa všetci. Mamičky bozkávajú deti, gratulanti bozkávajú oslávencov, politici politikov, milenci milenky (a naopak).

Bozkávať sa môžete nielen na pery, ale aj na tvár, čelo, krk, šiju a väčší zbytok tela; existujú dokonca ľudia, ktorí vás v špecifických situáciách vyzvú k tomu, aby ste im pobozkali však vy viete čo. I ten najkrásnejší zamilovaný božtek sa ale jedného dňa môže stať nudnou rutinou a vtedy nastáva čas urobiť niečo nové a neuveriteľne zmyselné. Napr. olízať svojmu miláčikovi tvár ako verný psík. Alebo...

 

1.      Francúzsky bozk

Pre všetkých, ktorí s bozkávaním začínajú: francúzsky bozk, inak známy tiež ako francúzak, nemá nič spoločné s francúzskym kľúčom (aspoň pokiaľ je mi známe). Pri francúzskom bozku (v stredoveku sa mu hovorilo florentinský a bol cirkvou považovaný za ťažký hriech aj pri manželskom styku) sú v hre nielen pery, ale aj jazyk. Partneri pri ňom otvoria ústa, prisajú k sebe pery a jazykmi si zájdu až do pusy (pozor, či u partnera nevyvoláte dáviaci reflex!).Hovorí sa, že rovnako ako je klasický bozk perami symbolom dotyku rukou, je ten francúzsky symbolom súlože. Každopádne platí, že pokiaľ sa chcete bozkávať po francúzsky, neskúšajte to na svoju babičku pri oslave jej 80.narodenín. Francúzak je intímny, milenecký bozk, ktorý jasne a vlhko hovorí ,,Chcem ťa.".

 

2.      Mrazivý bozk

Rovnako ako môže byť vzrušujúce olizovať si mandle, môže byť sexy aj jemný bozk. Chce to len vedieť, ako na to. Prejdite zľahka svojimi perami po partnerových. To prebudí nervové zakončenia, ktorých sú pery plné, a vyvolá to sladké mrazenie na chrbte. Potom môžete partnerove pery zľahka olízať jazykom, navlhčiť ich a pokiaľ ste nemali chleba s cibuľou, jemne na ne zafúkať. Horkosť a vlhkosť bozku v kombinácii s chladivým zafúkaním urobí svoje a do nevinnosti má rovnako ďaleko ako pornohviezda do kláštora.

 

3.      Cmúľanie pier

Toto je rafinovaná vychytávka. Cmúľajte partnerovi hornú peru, zatiaľ čo on vám súčasne cmúľa spodnú. Pery sa tým krásne prekrvia, sú vďaka tomu citlivejšie a pripravené na ďalšie "hranie". Vo chvíli, keď už máte spodnú peru vyťahanú ako orangután, si to vymeňte a cmúľajte si zatiaľ neocmúľané pery. Má to jediný háčik. Zle sa to robí, pokiaľ má partner (alebo nedaj bože partnerka!) pod nosom fúzy.

 

4.      Chutný (a nechutný) bozk

Každý bozk chutí inak. Bozkávať sa po francúzsky s ťažkým fajčiarom je ako vylizovať popolník v krčme tretej cenovej skupiny, naopak niektoré jedlá dokážu dať vášmu bozkávaniu novú, kulinársku dimenziu. Čokoláda je horká a sladká a okrem toho, že má veľa zaujímavých účinkov, majú ju skoro všetci radi. V kombinácii so zmrzlinou je potom doslova neodolateľná. Bozkávať sa ale môžete aj cez spoločnú jahodu, môžete sa k sebe prehrýzť cez slanú tyčinku a bozkávať sa perami a jazykom, ktoré pred chvíľou ochutnali šampanské, má tiež niečo do seba. Fantázii (a chuti) se medze nekladú, pery od masti ale ocení len málokto.

 

5.      Bozk s otvorenými očami

Pohľad z očí do očí je pre človeka tým najtypickejším a pritom veľmi intímnym kontaktom. Oči dokážu povedať mnohé, pri bozkávaní ich má ale väčšina z nás zatvorené. Skúste ich občas otvoriť. Jar a čerstvá láska sú k tomu obzvlášť vhodné. Zatiaľ čo v krku ucítite jazyk a jeho sladkú chuť lásky, hlava sa vám zatočí z nádhery okolo. Zachytíte sa až v očiach partnera a tam najskôr uvidíte niečo, čo vám urobí radosť.

 

6.      Vibračná pusa

Nemusíte sa bozkávať tak dlho, až vám dôjde dych a pred očami sa vám robia sústredené modrofialové kruhy. Nebojte sa pri bozkávaní hovoriť, stonať. Najmä pri bozkávaní krku a partií okolo uší a ušných lalokov môžete tu a tam zašepkať niečo pekného, napr. ,,Je to krásne, chrobáčik", ,,Si sladká, micuška" alebo ,,Už ma chytá kŕč do nohy." Hlas je jednou z mocných erotických zbraní a pokiaľ občas zavrčíte, vibrácie vychádzajúce z vašich pier sa prenesú na pery a kožu vašej polovičky.

 

7.      Zmyselné hryzenie

Predstava, že vám niekto hryzie do pier, neznie veľmi lákavo, je to ale otázka techniky. Podľa niektorých údajov až 80% ľudí vzrušuje, keď ich niekto pri bozku jemne hryzie do pier, prechádza zubami po šiji alebo možno po pohlavných orgánoch. Väčšina z nás tiež hryzenie pri bozkávaní už niekedy zažila, málokedy sa k nemu ale vraciame častejšie. Nie je sa pritom čoho báť, pretože pri bozkávaní sa v našom tele vytvára endorfín, ktorý znižuje prah vnímania bolesti. Tak na čo ešte čakáte, zahryznite sa do seba.

 

8.      Bozkávajte telo

Každý človek má trocha iné erotogénne zóny, každý potrebuje pri bozkávaní trocha inú mieru tlaku, vlhkosti a intenzity. Neobmedzujte sa pri bozkávaní len na tradičné partie ako sú pery a krk. Skúste všetky oblasti na tele, najmä tie, kde je jemná koža (jamky a pod.). Pozorujte reakcie partnera, najskôr sa vám podarí objaviť citlivé miesta, o ktorých ani jeden z vás nemal zatiaľ ani tušenie. Pokiaľ budete telo dostatočne dlho a rafinovane bozkávať, môžete dokonca tieto zóny prebudiť k oveľa intenzívnejšiemu životu a poskytnúť tak svojej láske nové zážitky. To už za to olizovanie chrbta stojí nie?

 

9.      Ďalších milión spôsobov

Možností ako sa bozkávať je ešte viac. Môžete si jazyky olizovať a cucať, vonku aj vo vnútri úst. Môžete ich mať pevne napnuté alebo uvoľnené. Môžete sa bozkávať dlho a bez dychu, alebo si dýchať z úst do úst. Môžete k sebe pery zľahka a mäkko pritisnúť, alebo nimi na seba narážať a môžete sa bozkávať sucho i vlhko. Záleží aj na tom, kde sa bozkávate. Francúzsky bozk chutí inak na verejnosti a inak večer v tme v posteli, rovnako ako romantický bozk uprostred súlože s vami urobí niečo troška iného, ako pri svadobnom obrade. Každopádne ale platí, aby ste na bozkávanie nezabúdali. Priemerný človek strávi bozkávaním asi 110 000 minút a nie je to premrhaný čas. Bozkávaním sa zlepšuje náš imunitný systém (pokiaľ ale nemá partner mononukleózu) a pravidelným bozkávaním si môžete podľa vedcov pobyt na tomto svete pretiahnuť až o 5 rokov. Bozkávanie je tiež skutočným dôkazom lásky a pevnosti vzťahu. Britskí vedci dokázali, že páry, ktoré prechádzali krízou, sa menej bozkávali. A aj keby nič z toho nebola pravda, jeden dôvod tu stále zostáva. Bozkávanie je krásne. Pokiaľ neviete ako na to, uvoľnite sa a nechajte to na inštinktoch. A pokiaľ viete ako na to, využite prvú príležitosť a vychutnajte si to postarom aj ponovom. Vzhľadom na to, že je tu jar, môžete sa od lásky aj zjesť.

 

 

Zdroj: www.yourtango.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.