Blindr Blog
sk cz en
TOP témy na prvé rande
18/06/2023 - 13:17

Hľadáte zaujímavé témy na prvé rande? Prečítajte si naše tipy.

Konverzácia na prvom rande je skvelá príležitosť, ako spoznať druhú stranu a zistiť, aká je vzájomná kompatibilita. Je však veľmi dôležité, vybrať si správne témy, vďaka ktorým zistíte o svojej polovičke čo najviac.

A aké sú to? Poďme sa pozrieť na top témy rozhovoru, vďaka ktorým si prvé rande zaručene užijete.

Záujmy a koníčky: Spýtajte sa svojej polovičky, aké má záujmy, aké hobby ju bavia a ako trávi voľný čas. Táto vám umožňuje spoznať sa navzájom a zistiť, či máte niečo spoločné.

 

Cestovanie: Opýtajte sa svojho partnera, aké miesta má v pláne navštíviť alebo aké sú jeho obľúbené destinácie. Rozprávanie o cestovaní je veľmi príjemné a uvoľňujúce a umožní vám vytvoriť si plány do budúcna.

 

Filmy a knihy: Spýtajte sa, aký žáner filmov má váš partner rád, aké knihy číta alebo čo je jeho obľúbený film. Táto téma často vedie k zaujímavým diskusiám a zároveň vám poskytuje náhľad do osobnosti druhej osoby.

 

Jedlo: Aké je jej obľúbené jedlo? Akú kuchyňu preferuje? Varí, alebo sa radšej stravuje vonku? Týmto spôsobom si viete lepšie predstaviť jej bežný deň a rovnako aj zistíte, akú reštauráciu máte zvoliť na druhom rande.

 

Kariéra a ambície: Opýtajte sa, akú má váš partner prácu a čo ho v nej najviac baví. Rovnako sa môžete opýtať na jeho dlhodobé ciele a ambície. Táto téma umožňuje lepšie pochopiť, čo je pre neho dôležité.

 

Zábava a voľný čas: Spýtajte sa, čo váš partner rád robí vo voľnom čase. Možno hrá na hudobnom nástroji, športuje, alebo má iné záujmy, o ktorých môžete diskutovať. To vám umožní spoznať jeho zábavnú stránku a odhaliť niečo z jeho súkromia. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.