Blindr Blog
sk cz en
TOP tipy pre ženy: Ako sa obliecť na prvé rande?
27/05/2024 - 16:20

Štýlové prvé rande? S našimi tipmi to zvládnete raz-dva!

Prvé rande je vždy plné neskutočného vzrušenia a romantických očakávaní. My ženy sa chceme predstaviť v tom najlepšom svetle, no zároveň zostať verné svojmu štýlu a pohodliu. A oblečenie zohráva v tomto procese veľkú úlou. Pripravili sme preto pre vás pár štýlových tipov, ako sa obliecť na prvé rande a zanechať skvelý dojem.

1. Buďte sama sebou

Určite nemá zmysel snažiť sa byť niekým iným len preto, aby ste zapôsobili. Ak sa vo svojom oblečená budete cítiť pohodlne a sebavedome, bude to z vás jednoznačne vyžarovať.

2. Zohľadnite miesto a aktivitu

Premýšľajte nad tým, kde sa rande odohráva a aká aktivita je naplánovaná. Ak idete na romantickú večeru, elegantné šaty sú vždy dobrou voľbou. Na prechádzku v parku alebo kávu v útulnej kaviarni zvoľte niečo pohodlné, napríklad džínsy a peknú blúzku.

3. Vsaďte na klasiku

Klasické kúsky oblečenia, ako sú malé čierne šaty, dobre padnúce džínsy alebo elegantná blúzka, nikdy nesklamú. Sú to kúsky, ktoré môžete kombinovať a vždy budú vyzerať štýlovo.

4. Dbajte na detaily

Drobnosti robia dojem. Uistite sa, že vaše oblečenie je čisté, upravené a dobre padnúce. Jemné doplnky, ako sú náušnice, náramky alebo pekná kabelka, môžu celý outfit povýšiť na vyššiu úroveň.

5. Zvoľte správnu obuv

Obuv je dôležitou súčasťou celkového vzhľadu. Vyberte si topánky, ktoré sú nielen štýlové, ale aj pohodlné. Vysoké podpätky môžu byť skvelé na večerné rande, ale ak v nich nebudete vedieť pohodlne chodiť, radšej zvoľte pekné balerínky alebo sandále.

8. Príprava je základ

Dajte si čas na prípravu. Skúste si outfit deň vopred, aby ste sa uistili, že všetko sedí tak, ako má. Ráno pred rande si doprajte dostatok času na úpravu vlasov a líčenie, aby ste sa vyhli zbytočnému stresu.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.