Blindr Blog
sk cz en
Výhody priateľstva medzi "ňou" a "ním"
14/12/2017 - 18:43

Jedni hovoria, že to možné nie je, no iní hovoria, že to funguje. Ako to teda je? Aké to má výhody?

1.      Kamarát – muž vám povie na rovinu, že v tej sukni vyzeráte ako strašiak a naozaj ste pribrali dve kilá. Je krutý ale úprimný.

 

2.      Kamarátka – žena zastane funkciu bútľavej vŕby, psycho terapeutky, utišujúceho prostriedku a k tomu vie ešte upiecť aj skvelý koláč na upokojenie nervov.

 

3.      Kamaráti majú ďalších kamarátov (platí v oboch prípadov). Čo ak sa z niektorého „kamaráta kamaráta“ ( kamarátky kamarátky) vykľuje nový potenciálny objekt vášho záujmu?

 

4.      Hoci ste single, nemusíte ignorovať spoločenské večierky, kde sa patrí prísť v sprievode partnera. Kamarátka - žena i kamarát – muž sa na túto rolu perfektne hodia.

 

5.      S kamarátom – mužom sa nemusíte obávať cestovať na dovolenky, či vracať sa nadránom tmavými ulicami domov. Je to oveľa bezpečnejšie akoby ste išli s kamarátkou.

 

6.      Kamarát - muž vám odhalí tajomné princípy mužského myslenia. Kamarátky - ženy zasa dajú k dispozícii podrobný návod, ako sa otáčajú kolieska v hlavách nežnejších polovičiek.

 

7.      Keď máte problém a zdôveríte sa kamarátovi – mužovi, máte na stole už aj možné alternatívy konštruktívneho riešenia oného problému.

 

8.     Kamarát – muž pomôže vymeniť prasknutú pneumatiku, opraví pokazený vodovodný kohútik a naučí vás doliať olej do auta.

 

9.      Kamarátka - žena pomôže s prípravou slávnostnej večere, poradí pri výbere obleku do práce a vyzná sa v tom, aký strih vlasov a nohavíc by vám najlepšie pristal.

 

10.      Kamarát - muž vám preloží zmýšľanie vášho drahého do zrozumiteľnej reči a tým pomôže zamedziť krvilačnej vojne na oboch frontoch. Kamarátka – žena môže rovnako poslúžiť svojmu kamarátovi v totožnom prípade.

 

Zdroj: www.rd.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.