Blindr Blog
sk cz en
Žena s dieťaťom: Výzva či prekážka?
15/08/2022 - 11:55

Randíte so ženou, ktorá už ma dieťa? Pozrime sa na to, či je to výzva alebo prekážka.

Stretli ste úžasnú ženu, ktorá má však dieťa z predchádzajúceho vzťahu? Nevadí! Je fakt, že mnoho mužov sa po tomto zistení radšej stiahne, pretože si myslia, že dieťa s iným mužom bude obrovská prekážka. Nie je to však vždy tak. Poďme sa pozrieť na to, kedy je dieťa plus a kedy by ste od takéhoto vzťahu mali dať radšej ruky preč. 

 

S dieťaťom - áno

Ženy, ktoré sa nestarajú už iba o seba, sú spravidla psychicky vyspelejšie a starostlivejšie. Uvedomujú si, že ich rozhodnutia môžu zmeniť nielen ich život, ale aj život inej osoby, a preto nad nimi viacej premýšľajú. Majú nejaký životný štýl a štandard, ktorý chcú poskytnúť aj svojmu dieťaťu.

Nemusíte sa však báť, že by na vás nemala čas. Aj napriek tomu, že dieťa bude vždy na prvom mieste, aj takáto žena hľadá pravú lásku a skutočný vzťah. 

 

Takýto vzťah je teda pre vás vhodný ak: 

 

  1. Máte rád deti, no nechcete vlastné. 

  2. Hľadáte vyspelý vzťah. 

  3. Zaujímajú vás zodpovedné ženy. 

  4. Túžite si založiť rodinu. 

  5. Nemáte problém s prispôsobavním. 

  6. Ste citlivý a ochotný. 

 

S dieťaťom - nie

 

Ste mladý, plný plánov a najväčší problém vám robí prispôsobovať sa ostatným? V tomto prípade sa do vzťahu so ženou s malým dieťaťom určite nepúšťajte. Takýto vzťah chce veľa obety aj z vašej strany, a vy si musíte uvedomiť, že svet sa nebude točiť iba okolo vás. 

 

Takýto vzťah nie je pre vás vhodný ak: 

 

  1. Chcete najmä cestovať. 

  2. Túžite po zábave. 

  3. Nechcete sa viazať dlhodobo. 

  4. Máte množstvo vlastných plánov a očakávaní. 

  5. Prispôsobovanie nie je vaša silná stránka. 

  6. Túžite mať iba svoje deti. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.