Blindr Blog
sk cz en
4 zabijaci prvého rande: Tieto vety si na prvej schôdzke určite odpustite!
29/08/2023 - 15:13

Chcete, aby vaše prvé rande dopadlo úspešne? Týmto vetám by ste sa mali vyhnúť oblúkom.

Prvé rande je skvelou príležitosťou na spoznanie nového človeka a vytvorenie prvého dojmu, ktorý môže ovplyvniť váš budúci vzťah. A každý z nás určite chce, aby bol ovplyvnený tým pozitívnym smerom. Prinášame vám preto zaručený návod, ako prvé stretnutie nepokaziť. Týmto 4 vetám sa určite vyhýbajte oblúkom.

„To oblečenie si si vyberal/a naozaj sama?“

Kritizovať niekoho vkus alebo vzhľad rozhodne nie je ideálny lámač ľadov. Práve naopak, svoju polovičku tým môžete úplne ukážkovo uraziť. Ak sa vám na jej/jeho vzhľade niečo nepozdáva, nechajte si to radšej pre seba.

„S mojou/mojim ex sme...“

Úprimnosť úzko súvisí s rozhovormi o minulosti. Na prvom rande však nemusíte do podrobna rozprávať príbehy o svojich bývalých.  V žiadnom prípade neporovnávajte a nestavajte svoje rande do pozície, ktorá naznačuje, že váš/a ex bola lepšia ako on/a.

„Myslíš si, že spolu budeme navždy?“

Nátlakové otázky ohľadom budúcnosti sú na prvom rande nevhodné. Nikto nemôže vedieť, ako sa vzťahy vyvinú, a takéto dotazy môžu pôsobiť naozaj desivo a druhú stranu môžu okamžite vystrašiť.

„Nemám čo o sebe povedať. Ničomu zaujímavému sa nevenujem.“

Týmto spôsobom môžete rýchlo uhasiť akýkoľvek záujem alebo konverzáciu. Randenie je šanca na spoznanie druhej osoby a zdieľanie informácií o sebe. Ak tvrdíte, že nemáte o sebe čo povedať, môže to vyznieť, akoby ste o rande vôbec nestáli a dávate tým najavo, že sa v živote o nič extra nezaujímate. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.