Blindr Blog
sk cz en
Otravuje vás? Naučte sa, ako ho odpálkovať!
07/02/2021 - 13:58

Aj vás neustále otravuje nejaký veľký vytrvalec? Naučte sa, ako ho raz-dva odpálkovať.

V ideálnom svete by sa nám vždy páčili tí, ktorým sa páčime my. V skutočnosti to však takto jednoducho nefunguje. Často sa stáva, že dostanete do hľadáčika niekoho, o ktorého nemáte ani ten najmenší záujem. Ako mu jasne, no zároveň slušne povedať, že u vás nemá žiadnu šancu? 

1. Medzi nami to nefunguje

Pravda bolí, no častokrát je tým najlepším a najjednoduchším riešením. Nesnažte sa ho uraziť, no úprimne mu povedzte, že takto to fungovať nebude. Neprechovávate romantciké city, vnímate ho ako kamaráta alebo nepreskočila iskra? Takýmto dôvodom rozhodne oponovať nebude. 

2. Mám niekoho iného

Pokiaľ dotyčný stále nedá pokoj, vyhovorte sa na to, že s niekym chodíte. Málo chlapov pokračuje v doliezaní za zadanými babami. Tento spôsob však funguje jedine na tých mužov, ktorí vás nepoznajú. Túto výhovorku môžete použiť na Pána Otravného v bare, no kamaráta ťažko presvedčíte, že máte vzťah, o ktorom nevie. 

3. Kopem za iný tým 

Takisto ako v predošlom prípade, ani táto výhovorka nebude platiť na dlhoročných priateľov. Avšak niekoho, koho ste spoznali iba nedávno, môžete hravo presvedčiť, že ste na ženy. Na to sa jednoducho uraziť nemôže. 

4. Som zamilovaná do svojho ex

Nič nie je asexuálnejšie ako žena, ktorá nemá vyriešenú minulosť. Tým, že mu poviete, že stále myslíte na svojho ex a neviete sa vyrovnať s rozchodom, ho určite okamžite odplašíte. Púšťať sa do takéhoto vzťahu by bol obrovský hazard. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.