Blindr Blog
sk cz en
7 typov žien, ktoré nepriťahujú mužov
16/12/2017 - 20:49

Každá žena chce byť príťažlivá, to bez pochýb. Niektoré si však neuvedomujú, že to nie je len o vzhľade, ale najmä o chémii.

1.      Umelé barbie
Silikónové prsia, pokiaľ nevyzerajú ako nadrozmerné balóny, sú pre mužov príťažlivé. Reč je však o ženách, ktoré „nikdy nemajú dosť“. Pery, lícne kosti, botox proti vráskam na čele, umelé mihalnice a príčesky. Všetkého veľa škodí a muži sú voči takýmto ženám čoraz viac zdržanlivejší.
 

 

2.      Kostolné myšky
Sivé myšky s príliš konzervatívnymi názormi takisto nepochodia. Mužov vždy priťahuje niečo „hriešne“ na žene. Tajomno v nich vyvoláva pocit túžby a dobýjania. Príliš veľké kontrolovanie potláča v žene slobodu, ale aj spontánnosť a najmä zmysel pre humor – ten na ženách muži milujú.
 

 

3.     Jednoduché naivky
Hovorí sa, že v jednoduchosti je krása, no v tomto prípade to neplatí. Niektoré ženy žijú život svojich mužov. Stopercentne závislé, bez názoru a bez snahy muža prekvapiť niečím pekným. Z ich strany pasivita, no od muža očakávajú, aby bol hnacím motorom ich vzťahu. Z takýchto žien sa stávajú prázdne nádoby, o ktoré muži nemajú záujem.
 

 

4.      Zakomplexované chúďatká
Ženy, ktoré sa neustále sťažujú na svoje nedostatky, ľutujú sa, a to celkom zbytočne. Sebaľútosť je prejavom nedostatku sebavedomia. Muži, naopak, milujú, keď je žena sama so sebou spokojná a má sa rada.
Neprehliadnite: Manžel ma roky podvádzal a mne to nevadilo. Až pokým s tým neskončil, čo mi totálne zmenilo život naruby
 

 

5.      Matky kontrolovateľky
Suplovať úlohu matky je pre väčšinu mužov tá najhoršia predstava. Samozrejme, sú aj výnimky, ktoré majú práve na tomto postavený celý vzťah, ale bavme sa o tých, ktorí chcú mať pri sebe ženu na rovnakej úrovni.
 

 

6.      Posadnuté honbou za dokonalosťou
Ženy, ktoré sú príliš upnuté a vo všetkom sa kontrolujú, mužov nudia. Áno, môžu byť na pohľad dokonalé, ale to je všetko. Vidieť ženu každý deň rovnako upravenú, časom omrzí. Muži nás túžia vidieť aj „nepripravené“. Žena by mala muža svojím vzhľadom stále prekvapovať. Raz prirodzená a spontánna, inokedy za dámu. A v tom je to čaro.
 

 

7.      Lesné divožienky
Na spojení s prírodou nie je nič zlé, naopak, je to veľmi krásne. Žena by sa však nemala spoliehať len na vnútornú krásu. Chémia medzi dvomi vo vzťahu je aj o fyzickej kráse a príťažlivosti.

 

 

Zdroj: www.bbc.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.